שמעתן על דיאטת-סימנס??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אלינורי פקחה את עיני וסוף-סוף נתנה לי תשובה לכל אילו שמעיזים לדכא אותי,שאני סתם משחקת אותה,שלא בא לי לאכול ממש ואם אני אוכלת,אז זה לאט,כדי שלא להקיא חלילה..(סליחה).

אני הרי מיואשתתתתתתתתתתת ומתוסכלת,מזה שאין לי תיאבון,בחילות,צרבות,הקאות רק בזמן-ההיריון לכל-אורכו (כך היה לי עם נעמה גם), אין לי חשקים,אין לי רצון למשהו מיוחד (אולי גג לג'אנק

8 תגובות
עמוד 1
  • אני שמעתי ולא סתם שמעתי אני בדיוק חוקרת לגביה ולגבי הדרך שבה היא פועלת
    למה לי אין הורמון גבוה קיבינימט???? חחחחחחחחח

• זה הבעסה אצלי,הוא קיים רק בזמן-ההיריון ומה זה עוזר בדיוק לא ממש לאכול בהיריון?!
    אח"כ את מכירה אותי

• חברה שלי עשתה את הדיאטה הזו.

ירדה כמה ק'ג, אבל אומרים שהיא ממש לא בריאה ומסוכנת אפילו

בארה'ב הfda לא אישר אותה
  • הגיוני,שזו דיאטה-קיצונית,תיראי אותי לאחר-הלידה..היפר-היפו..
    מתת-ת**** 9 חוד' לחזרה לאכילה-הרגילה והבריאה שלי ואז הגוף קולט כל קלוריה ברעבתנות ולכן אני מעלה במשקל מאוד אחרי-הלידה ואז הירידה היא הדרגתית..

מה אני אגיד לך?! אני מקווה,שלפחות הפעם אישאר חתיכה לאחר-הלידה ולו בגלל הסבל אותו אני עוברת כעת עם החוסר-תיאבון התמידי שלי ועם זה שאני מכריחה את עצמי לאכול (והייתי מקיאה לצערי בהיריון,את מה שהייתי מכריחה את עצמי לאכול),סיוט..ממש ההיריון מפתח לי הפרעת-אכילה..

• זו דיאטה ממש מסוכנת, וכמו ש jenjen אמרה ה fda בארה״ב לא אישר את הדיאטה הזו...
  • לגבי הדיאטה
    הפואנטה בדיאטה הזו שאוכלים פחות מרבע ממה שאמורים לאכול בת**** מאוזנת, אז מה הפלא שיורדים ובגדול, ואח"כ מעלים - ובגדול.
    במילים האחרות - מי שעושה את הדיאטה הזו מרעיב את עצמו.
    ולגבי "ההורמון" - לא נותנים את ההורמון עצמו אלא תחליפים צמחיים. שעיקר השפעתם היא פסיכולוגית (יענו אם כתוב שזה מדכא את התיאבון אז זה באמת ידכא).

ועכשיו לגבי השפעת ההורמון HCG - דר סימונס התבסס על קו מחשבה שאשה בהריון, ישנו פירוק של שומנים ככה כדי לספק מזון לעובר וגם לשמור מאגרים לאם.
    הוא טוען כי הצליח לעשות ניסוי שהוכיח את זה, אבל אף אחד לא הצליח לשחזר את הניסוי

בקיצר דיאטה מאד מסוכנת!!!
  • חברה של אחותי עושה את הדיאטה הזאת עם הספריי
    היא ירדה 11 ק"ג כבר אבל............. היא צריכה לאכול 300 קלוריות ביום!!!!!

ברור שהיא תרד במשקל עם כמות קלוריות כזאת עם ספריי או בלי
    פשוט טירוף!!

אח"כ עולים הכל בחזרה כי מ-300 קלוריות לכות נורמאלית ישר עולים!!

• גם אצלי ההורמון הזה מאוד גבוה בזמן ההריון. בגלל זה בהריון הייתי חצי ממה שאני עכשיו.
    נראה לי דיאטה די מסוכנת. כל מה שנשאר לי זה שוב להכנס להריון!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה