חדשה ולא מרגישה טוב מה עושים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, אני חדשה כאן נכנסתי כי אני לא רוצה לספר עדיין שאני בהריון . רק בעלי יודע אבל לא במין מה עובר עליי.. אני אחרי שנתיים וחצי טיפולים סוף סוף פעם ראשונה נכנסתי להריון. אבל אני ממש לא מרגישה טוב , כל הזמן בחילות סחרחורות הרופאים אומרים שככה זה. האתרים רושמים שככה זה. אבל אני לא מוצאת פתרונות. ואני לא מתפקדת בכלל ממש מרגישה חולשה. תעזרו לי ....

gal
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב!!!!!!
    שיהיה בשעה טובה! שימשיך קל ותקין!

לגבי החולשה - אין מה לעשות חוץ מלנוח כמה שנצרך... אין מה לעשות, הגוף שלך מאותת לך ואת צריכה להקשיב לו
  • שיהיה בשעה טובה קיבלת הצעות ממש טובות
    אני רק יוסיף ואומר שבד"כ התופעות האלה עוברות לקראת הכניסה לשליש השני שהוא הרבה הררבה יותר קל. תרגישי טוב

• מזל טוב וברוכה הבאה!
    זוהי תקופה שעוברת.
    לי נגד בחילות עזר למצוץ לימון , שלוקים ואפילו כפית סוכר ....
    תנסי לשתות הרבה ולאכול לאט ...

• קודם כל בשעה טובה!!
    וברוכה הבאה!!!

גם אני סבלתי נורא מבחילות שלא יכולתי לתפקד כמעט. עזר לי מים קפואים עם לימון סחוט בפנים. קרקרים על מנת שהקיבה לך תעבוד על ריק. וקרטיב לימון.
    המזל הוא שזה אמור לעבור בסביבות שבוע 13.

איזה שבוע את?

מאחלת לך המשך הריון קל ותקין.
  • הי מתוקה מזל טוב לך!!!!
    אני בהריון שני עכשיו ובראשון מרוב הקאות בילית ימים שלימים לקבל נוזלים בקופת חולים עד שגילית את הג'ינג'ר למציצה בחנוית טבע מוכרים וזה עוזר חבלז!!!!!! מנסיון של הרבה זה פשוט גורם שלא יהיו הקאות ובחילות.... תנסי בהצלחה
    וליידה קלה!!!

ר.ב.
  • וואו בנות הפתעתן אותי תודה רבה על התגובות. ועל ההצעות . יש פה אנשים מקסימים בפורום ממש מרגיע. היום לקחתי חופש מהעבודה כי לא הצלחתי לקום מרוב סחרחורות ובחילות מקווה שיעבור ואייך אומרים הכל לטובה. תודה בנות יקרות

gal
  • שיהיה בשעה טובה- כמה טוב שנקלטת סוף סוף- השליש הראשון עשוי להביא איתו הרבה חולשה, בחילות, הקאות וירידה במצב הרוח- אבל זה עובר ואח"כ באה הלידה עם הילד שכל כך ציפיתם לו וזה עוד יותר שם את התחושות הללו במקום משני. בינתיים אאחל לך שתרגישי טוב יותר ושיחלפו הימים האלו מהר!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה