שאלה בקשר לסיגריה אלקטרונית.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי קנה אתמול סיגריה אלקטרונית..והיום הוא עישן גם מסיגריה אלקטרונית וגם רגילה הוא אומר שלאט לאט הוא יצטמצם מסיגיריות.
    דם אני מעשנת סיגריות ועישנת היום סיגריה אלקטרונית ובנוסך סיגריה רגילה.
    האם זה תחליף לסיגריה רגילה.. זאת אומרת אם אנחנו מעשנים סיגריה אלקטרונית אז עדיף בכלל לא לעשן סיגריה רגילה?
    ד"א הסיגריה אלקטרונית זה עם ניקוטין כי אמרו לנו שבהתחלה אנחנו צריכים עם ניקוטין... וזה בטעם ווניל..
    אנחנו בבית בכלל לא מעשנים ואני גם לא מסכימה שיעשנו אצלי בבית אלא רק במדרגות
    היום החבר של בעלי אמר לנו שסיגריה אלקטרונית מותר לעשן בבית וגם ליד הילדה וזה לא מזיק בכלל כי אין עשן.
    אבל אני פוחדת.. האם מותר לעשן בבית סיגריה אלקטרונית?

9 תגובות
עמוד 1
  • לפי מחקרים הבנתי שגם היא מסרטנת, אני מניחה שברגע שתשתמשו בה ללא ניקוטין בכלל אז זו לא בעיה

• את רצינית מיטל?
  • תגידייייי סיגריות רגילות לא מסרטנות??
    וסרטן ריאות לא מקבלים מסיגריות?!!
    וכל הרעלים שבשריפה?!?
    וסרטן גרון ולוע ופה
    לא קשור לסיגריות רגילות?
    בסיגריה אלקטרונית יש אידוי, אין רעלים של זפת, שריפה CO2 וכ'ו......

הסיכוי לקבל סרטן מסיגריה אלקטרונית נמוך בהרבה הוא מזערי
    יחסית לכל החרא שמקבלים מסיגריה רגילה!!!
    אז אם כבר מעשנים (ואפילו לא בקטע של להפסיק) עדיף לעשן סיגריה אלקטרונית
    כל החיים מאשר סיגריה רגילה!

אנשים שואפים קצת סיגריה אלקטרונית ואומרים "אוי מסרטן"
    כשלפני שניה עישנו חצי בלוק סיגריות.
    כאילו הלו?!?! חחחחח
  • אני משתמשת ללא ניקוטין...זה עובד על אדי מים כך שזה כמו אדי מים של מכשיר אדים עם ריח של איזה טעם שלוקחים... רק שלא יהיה עם ניקוטין..וכן מפסיקים לעשן.
    אני מעשנת היום סיגריה אחרי אוכל ואחת בבוקר עם הקפה..סה"כ 3-4 ביום והייתי מעשנת קופסא....

• לילוש כל הכבוד !!!
    מיצי צודקת בהחלט !!!

בנות , כל החברים של בעלי והבוס שלי
    התחילו באלקטרונית וסיימו בהפסקת עישון
    או בהפחתה משמעותית !

מאמי , בעלך מעשן המון
    בעלי מעשן גם כן קופסא
    ואני מנסה כמה שיותר ללחוץ עליו
    אז שיתחיל באלקטרונית ולאט לאט יפחית

בטוח שסיגריה בהרבה יותר מזיקה !

2 קופסאות זה המון ! ובמיוחד למישהו שסיים זה עתה
    דלקת ריאות קשה והריאות שלו במצב החלמה !

אז תעשי לו סנקציות !!!
    ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • אני מסכימה איתכם מאוד בגלל זה רכשנו סיגריה אלקטרונית.. בעלי מעשן הרבה מאוד קופסה וחצי -2 קופסאות ואני מעשנת 10 סיגריות בערך ויש ימים שאני עוברת גם את ה-10.
    אז אני ובעלי דיברנו שלפחות בתור התחלה נפחית והוא חייב להפחית משמעותית וכל פעם שירצה סיגריה שיעשן אלקטרונית וכנ"ל גם אני אבל רק התחלנו ואנחנו עדיין מעשנים אותה כמות של סיגיריות רגילות.

• הניקוטין אינו מסרטן, הוא מצר את כלי הדם.
    בסיגריה ישנם חומרים אחרים המסרטנים. ומה שמרעיל אותנו בעישון הם הגזים הנפלטים בתהליך השרפה.
    אם את לא בהיריון או מניקה את יכולה להיעזר בהתחלה בניקורט או בניקוטינל (מסטיקים עם ניקוטין). בטוחים לשימוש ולא מצריכים מרשם רופא.
    ההתנקות של הגוף מניקוטין אורכת 3 ימים בערך, החלק הקשה הוא הפרידה הנפשית מהסיגריה. תנסי לנטרל את הצורך הנפשי בסיגריה על ידי ניקורט ורק לאחר שתרגישי בטוחה תפסיקי גם עם זה ותנקי את הגוף גם מניקוטין.
    המון בהצלחה
  • מותר לעשן סיגריה אלקטרונית בכל מקום.קולנוע,סופר,חנות,בית...
    כל עוד איננה מכילה ניקוטין !

שימי לב משרד התקשורת אסר מכירת המוצר ....
    גם אלו שנמכרו בסופר פארם הורדו מהמדפים בהוראת משרד הבריאות.

• לא הבנתי כ"כ.. אם אפשר לעשות לי סדר

[/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה