כרית הנקה ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד כמה היא שימושית ?
    איזו חברה מומלצת ?
    כמה עולה ?

זה יותר בשבילי כרגע
    כי אני לא ישנה טוב עם הבטן
    לא נוח לי !

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
9 תגובות
עמוד 1
  • בהריון לא הייתה לי
    עכשיו יש לי והיא משמשת אותי בלילה אני מניקה במיטה שלי אז אני מצמידה אותה לקיר ונישענת עליה וכמובן ישנה איתה בין הרגליים אני מתה עליה חבל שלא הייתה לי בהריון היא מתעצבת לפי הגוף לדעתי את תהני ממנה
    [/center]
  • היי מאמושששש!!

מה איתך?!?

תאחלס הכרית שימשה אותי אך ורק לעצמי...
    הייתי ישנה עליה אחרי הניתוח לי לא היה בכלל
    נח להניק את תהילה עליה היא עלתה לי 170 שקלים
  • היא שימושית מאוד!
    נוח להניק עליה, בהמשך להושיב את הילד שם, לתחום אותו...

אני לא קניתי, אמא שלי עשתה לי. היא תפרה מבד צורה של U
    והכניסה בפנים את הבפנים ששמים בתוך כריות...נראה כמו צמר גפן כזה...

הצורה מאוד נוחה, כי אפשר לשים אותה בהרבה ואריאציות וגם בלי קשר להריון ולידה ותינוקות.
  • אחת הקניות הכי טובות שהיו לי זה כרית הנקה

ולא להנקה בכלל
    קודם כל זה עזר לי אחרי הקיסרי לשבת להתרומם בשינה לקום מהשכיבה. אחר כך זה שימש את הבנות לחצי שכיבה ולהגנה בישיבה שלא יפלו חס ושלום ויקבלו מכות וכמובן לתמיכה לישיבה זקופה ויציבה.
    בקיצור זה רב שימושים ומומלץ בחום

אני קניתי כרית של כריתי בדר בייבי

• קניתי וזה שימש אותי ממש מעט..כי התחלתי להניק ללא כרית..

מה שכן,אם הייתי קונה היום,הייתי קונה נחשוש,כי זה יכול לשמש כמגן-ראש למיטת-מעבר

• זה הדבר הכי שימושי שקניתי

• אני גם מאוד אוהבת את הכרית שלי אבל את בהחלט מסוגלת לקנות ולחשוב בהמשך שסתם בזבזת כסף... אני החלטתי שאני מפנקת את עצמי וגם אם אני עושה טעות לא אכפת לי. קניתי של מילגה. עלה סביב ה200 לא זוכרת בדיוק. אני מתה עליה
  • אחת הקניות הכי טובות
  • ממש תודה
    מחר בע״ה תהיה גם לי כרית !
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה