היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אני יתחיל עם מה שהכי חשוב!! הנסיך שלי כבר בן 8 חודשים... הזמן טס לי ואני כל יום מאוהבת יותר ויותר הגעתי למצב שאני כבר לא יודעת איך לבטא את כל האהבה הזו המתוק שלי כבר יושב יציב מוחא כפיים מנסה לעשות "סבתא בישלה" ומדי פעם מגניב לנו פרצוף אבל הוא לא זוחל גם לא גחון ואין שום סימן שזה הולך לקרות בקרוב גם שיניים לא יצאו עדיין אבל ממש נפוח לו שם ועכשיו לשאלת השאלות כי אני ממש לחוצה!!! בשבוע האחרון הוא בקושי אוכל אני כבר לא יודעת מה לעשות בעבר הוא היה אוכל 5 ארוחות שמתוכן 2 מוצקים עכשיו הוא מדלג על כמעט 2 ארוחות ביום- ואת אלו שאוכל גם עושה טובה אני ממש לחוצה איך הוא יכול כל כך הרבה שעות בלי אוכל??? זה בגלל השיניים?? הוא לא נודניק להפך הוא עירני וחייכן
והשיתוף השני---- התחלתי לעבוד!!!! ושם שינוי לא בשירות לקוחות! יש לי תעודה של מזכירות רפואית וסוף סוף מצאתי בזה עבודה והשעות מעולות בתור אמא!! כיף לי ממש שם
9 תגובות
עמוד 1
כפרוני על הנסיך - אל תדאגי הוא היזחל גם גיחון וגם על 4 - אוראלי שלי עשה את זה לקראת גיל שנה
לגבי זה שהוא לא אוכל אין לי מושג - אם את ממש מודאגת תתיעצי עם טיפת חלב
ובהצלחה במקום העבודה החדש - תראי להם מי את ומה היכולות שלך
לגבי האוכל - ייתכן וזה בגלל בקיעת השיניים, ויכול מאד להיות בגלל שחם אין לו תיאבון. בנושא הזחילה - זה בסדר, כל ילד והקצב שלו לא לדאוג! אם את ממש היסטרית, פעם הבאה שאת אצל הרופא ילדים תבקשי שיציץ עליו בקטע הזה. בהצלחה בעבודה - כל הכבוד לך!!!
האמת דיברתי עם הרופאת ילדים שלו* הוא אמרה לי שאף אחד לא מת מרעב
וואו הזמן טס.. אין אהבה כזו כמו אהבה של אמא
ליבי- לפני חודש הרופאה הסתכלה עליו ואמרה שהוא בסדר רק שצריך ללמד אותו מה לעשות עם הרגליים כי הוא תמיד מרים אותם למעלה בשכיבה הבטן אני מנסה אבל הוא מתנגד לי אז אני מניחה לו לנפשו
גם אצלנו אותו סיפור עם הזחילה הוא עם הרגלים למעלה שהוא על הבטן אבך מסתובבב חופשי סיבוב ציר והתחיל לזחול אחורה קצת אל דאגה עוד קצת ושניהם יזחלו ונתחיל לרוץ סביבם בבית
שני גם אצלי הוא מסתובב על הציר וגם רואים שהוא ממד מתאמץ להגיע אבל עדיין לא מצא את הפטנט אבל ממש מדאיג אותי עניין האוכל זה פשוט לא עוזב אותי
לגבי האוכל אין לי מוש אבל זה לא שהוא לא אןוכל בכלל והיית אצל רופא שאמר שהכל תקין. כמה זה ככה?