אני שונאת לשקר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמא שלי התקשרה אליי מקודם ודיברנו ואני בידיוק ישבתי במדרגות ועישנתי סיגריה ואז אמא שלי שואלת אותי- מה את מעשנת?! אז אמרתי לה שלא..
    לפני שהתחתנתי אמא שלי ידעה שאני מעשנת, אף פעם לא עישנת ליד ההורים ואחי- רק ליד אחותי הייתי מעשנת,, וגם לפני שנכנסתי להיריון הם ידעו שני מעשנת והיא הייתה משגעת אותי שאני יפסיק לפני שכנכנסתי להיריון אני הייתי מעשנת המון כמעט 2 קפסאות ביום..
    שנכנסתי להיריון עם כל הקושי אני הפסקתי וחזרתי לעשן חודש אחרי לידה(כמובן שכבר לא הייתי מניקה,, רציתי מאוד אבל לא היה לי חלב משום מה)
    ההורים שלי בטוחים שאחרי לידה אני לא חזרתי לעשן.. ולפני שבוע שהייתי אצל ההורים שלי ו0נסעתי עם אחותי לחנות ובדרך עישנתי 2 סיגריות ושחזרתי אמא שלי שאלה אותי.. למה יש לי רח של סיגיריות,, אז עניתי לה שאני לא יודעת,, ואחותי אמרה לה שחברה שלה הייתה איתנו והיא עישנה אז בגלל זה נידבק אליי רח.
    אוף אני שונאת לשקר אבל לא הייתה לי ברירה, אם הייתי אומרת לה שאני מעשנת היא הייתה משגעת אותי, מתעצבנת עליי..
    אז אמרתי לה שבאמת אני אחרי לידה לא נגעתי בסיגריה וגם לא רוצה לעשן..
    והיא האמינה לי...
    מה אני יעשה הייתי חייבת לשקר לה, אפילו שאני מרגישה רע עם עצמי
5 תגובות
עמוד 1
  • תראי אני נגד עישון אז.....
    תפסיקי לעשן או תפסיקי לשקר לאמא ואז היא תשגע אותך עד שתפסיקי לעשן.
  • מוכר לצערי... אמא שלי היתה מורידה לי את הראש למרות שאני מעשנת 3-4 סיגריות ליום

• לאורה את מעשנת?
    ברור שאין כמו להגיד את האמת.. אבל אין לי כח.. אני מכירה אותה היא לא תרד ממני,, אחרי לידה אני מעשנת כבר שנה וחצי והיא לא יודעת רק שאלה אותי פעמיים אמרתי לה שלא. ולפי התגובה שלה היא האמינה לי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה