כמה שאלות שפאדיחה לשאול חחחח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלות של אמא מתחילה
    [/center]
16 תגובות
עמוד 1
  • 1. חברה שלך צודקת, זה פטריה והכי טוב לנקות בחלב אם, ובנוסף במים עם אבקת סודה, אם את רואה שתוך שבוע לא עובד אז לפנות לרופא ילדים
    2. הגיוני ביותר, במיוחד לאור הריפלוקס, מקווה שבילכם שיעבור מהר

• לא מבינה בכל הסעיפים למעט הקקי (אני לא הנקתי....) וכן, הייתי מחליפה, מנסה כמה שפחות להזיז ובעדינות של יתעורר, עדיף מהחומציות של הקקי...

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • לגבי הלשון - יש מצב גדול שזה עדיו לא פטרייה
    צריך לנקות כדי שלא תיהיה פטריה שלא תעבור אלייך בהנקה

• לגבי הקקי הוא כבר התעורר
    [/center]
  • את לוקחת גזה סטירילית, מלפפת אותה סביב האצבע שלך,
    טובלת אותה במים רתוחים שהתקררו עם לימון,
    ומעבירה לו על הלשון כמה פעמים.

מיכל

• בלי סודה?
    [/center]
  • אני עשיתי אותו הדבר עם אבקת סודה

• אנחנו בדיוק עם פטריה בפה, גם לבן כזה, קיבלנ משחה וגם עצה לסודה במים (לא עשיתי).
    לגבי הבכי עדיין לא מבינה בזה
    לגבי קקי - אני משתדלת להחליף כשהיא ערה, אבל לפעמים אין ברירה...

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • כשהנקתי את הבת שלי גם לה הלשון הייתה לבנה כל הזמן את פשוט צריכה לפחות פעם פעמיים ביום לנקות עם הלשון..תשימי את החיתול בד על האצבע שלך ותעברי פעמיים על הלשון..
  • בנוגע לקקי אני הייתי מחליפה אבל בעדינות ושקצת חשוך לנסות לא להעיר אותו
    וגם הבת שלי כל הזמן הייתה ערה בגלל הגזים זה היה פשוט סיוט זה עובר

• לבן בלשון זו בהחלט פטריה...
    הכי טוב מים רתוחים עם כפית סודה לשתיה ולנקות עם פד גזה/חיתול
    אם לא עובר יש דקטרין אורל ג'ל...
    סליחה על השאלה - אבל שאת מניקה את מרגישה תחושת צריבה? או דקירות בשד?... כי אם כן סביר להניח שגם לך יש פיטריה ואז גם את צריכה דקטרין רגיל שמים על הפיטמות ומסירים אחרי כל הנקה היה לי את זה כשהנקתי לא היה נעים בכלל אבל עם טיפול יעבור מהר...
    לגבי הקקי אני בדעה של סיון גם אני מעדיפה לחליף.. נסי ממש בזהירות אולי לא יתעורר..
    לגבי הגזים לנו מאוד עזרו טיפות בשם בייביזים וגם הייתי נותנת לה לישון על הבטן במהלך היום שאני רואה אותה ועם בייבי סנס דלוק כמובן.....

וזה ממש לא שאלות מפדחות

• לי לא כואב או מציק בהנקה..
    אני גם לא בטוחה שזו פיטריה,
    בגלל שיש לו ריפלוקס כל הזמן האוכל עולה לו ויש לו שאריות אוכל בפה לדעתי זה הגורם לצבע הלבן או שזה מה שעשה לו פיטריה?
    [/center]
  • גם יכול להיות....
    אני הייתי מנקה ואם תוך יומיים אין שיפור לוקחת לרופאה לראות מה היא אומרת..
    דרך אגב אם זו פטריה את יכולה לראות מין נקודות לבנות על החניכיים בפנים או על פנים הלחי
    ואם כן את צריכה לנקות את כל חלל הפה ולא רק את הלשון....

• וואי, אני מזדהה איתך :)
    כולה כמה חודשים והם גדלים... לכי תזכרי מה היה.
    מה שכן, יש היום מספיק דברים שיכולים לעזור ולהקל, תודה לאל.
    לגבי הפטריה, אני לא בעד סודה וגם לא לימון. מה גם שאת לא בטוחה שזאת פטריה. לבדוק אצל רופא ולהשתמש בג'ל מיוחד במינון שעליו ימליצו לך.
    לגבי קקי - אני מחליפה ולא מחכה (זה די פיכסי לישון עם זה)
    ואני לא מניקה, אלא נותנת סימילאק קומפורט שעוזר לנו פלאים עם הגזים. ככה שאני לא יכולה לעזור.
    עד כמה שאני יודעת, חלב אם הוא תמיד הכי טוב, אז מקווה שירגע בקרוב.
    ומזכירה לך משהו שאולי שכחת... שיש כל הזמן תקופות, ובערך כל חודש הכל משתנה. לפעמים לטובה ולפעמים לא... אבל גם אז תוך חודש שוב משתנה :)
  • לא שכחתי
    [/center]
  • היי...לגבי השאלה הראשונה אין לי ממש תשובה, לגבי השאלה השנייה אנחנו עברנו לאופטימיל בהמלצת חברה וטפו טפו אין גזים וכולנו חזרנו לישון טוב יותר בלילה (גם אני ובעלי חחח)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה