בעלי המקסים ועוד כמה דברים :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הלילה טיפל בילדה לבד, חוץ מפעם אחת שקמתי להחליף לה.... איזה מתוק הוא!!!!! איזה מזל שיש לי אותו.... רק שהנסיבות היו רצת עצובות...

אתמול בערב אני פשוט התחלתי לבכות ממש.... לא יודעת מה עבר עליי, חשבתי דברים רעים ולא הצלחתי לעצור את הבכי... גילינו גם שלא חישבנו נכון את הכמויות של אוכל שנתנו לילדה, אז היינו בשוק, והכי גרוע - זה בגללי, קראתי לא נכון את ההוראות
    היה לי כל-כך קשה עם זה, וגם בעלולי התחיל לחפור ולחשב כמה אוכל היא קיבלה ועשה את זה איזה שעה אם לא יותר והוציא ממני את כל המיצים ובקיצר שיגע לי את המוח לגמרי, אז פשוט נשפכתי... בתהחלה בדמעות, ואחרי זה פשוט נרדמתי כל-כך שלא הצלחתי לקום בלילה לעזור להאכיל את הילדה...
    בושות לי, פדיחות לי ואוי ואבוי בקיצור....

לפחות רופאת ילדים המקסימה היום התקשרה בעצמה לשאול משהו אז ביקשתי ממנה עוד הסברים על הנקה והיא ממש ממש עזרה לי!

ועוד משהו - אתמול המתוקה שלנו חגגה שבוע
    אנחנו עדיין לא קולטים עד הסוף שיש לנו אוצר, ומופתעים כל פעם מחדש, ומנסים לעקל ולהפנים, תוך טיפול מסור (מבלי להתחשב בשטויות שאני עושה )

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
7 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב לשבועלדת

• חישובים של כמויות אוכל???????!!!!
  • ליבוש מדובר היה בסימילק... לא נתנו לה מספיק כנראה וזה הכניס אותי להלם גמור....

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • האם היא היתה רגועה? אם כן אז זה הספיק לה!
    לא הכל הולך לפי חישובים וטבלאות.
  • מסכימה עם ליבי

• כל הכבוד לבעלך
  • איזה מקסים... כמה אושר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה