גיליתי הריון ואני חייה בחשש מתמיד מלאבד אותו :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גיליתי שאני בשבוע 5+1 יום ואני כל כך חוששת כל הזמן לאבד את הגרגיר שלי. ניסינו פעם ראשונה החודש להרות והצלחנו ועכשיו אני רק חושבת על הפלה טבעית שעוד רגע קוראת לי. יש לי לעיתים כאבי בטן תחתון כמו לפני מחזור והלב שלי צונח למטה כל פעם מחדש. כל פעם שאני נכנסת לשירותים אני מיד בודקת שאין דם. אני בודקת לפחות 3-4 פעמים גם במהלך היום.

מה יהיה איתי? ככה אהיה כל ההריון? רק מהלחץ והחרדות אני אגרום לו ליותר נזק.

בטח היו ביניכן כאלה שהרגישו כמוני. יצאתן מזה? איך?
9 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אמנם לא הייתי במצב ממש כמוך, אבל אני מציעה לך באמת להירגע... זה סתם גןרם נזק וחבל.
    נסי לעסוק במשהו שיסית את דעתך, לקרוא משהו חיובי, לעשות משהו שיעשה לך טוב - קפה עם חברה, שופינג....והכל יהיה בסדר, אני בטוחה, את סתם מפחידה את עצמך... שהגוף שלך לא יאמין לך חלילה

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • אי אפשר לצאת מזה, לפחות לא בתחילת ההיריונות. אצלי היה כך בכל היריון. כמו שתיארת גם חל היו כאבי מחזור ובדקתי לעיתים תכופות אם חלילה קיבלתי מחזור- כך במשך כל השליש הראשון- בהמשך שהעובר כבר היה גדול מספיק פחדים כאלו ירדו בכמותם.
    התחושות שלך טבעיות לגמרי- אמא מתחילה את תפקידה מרגע שהרחם קלט היריון ואחד התפקידים שלנו הם הדאגה לחיי ילדנו וכך גם בהיריון הדאגה ל"שלמות" העובר.
    תנסי לנעסיק את עצמך בדברים אחרים כך תשכחי מהחרדות הללו.
    המשך היריון-קל ותקין!!!

• כאבים שדומים לכאבי מחזור זה תקין, אלו הכם כאבים של התרחבות הרחם.
    וגם עוד משהו שאני מקווה שירגיע - תסמינים או חוסר תסמינים (בחילות הקאות וחבריהם) אינן מדד לתקינות או אי תקינות של הריון.

גם אני בהריון הראשון היתי ככה, כי לא ידעתי למה לצפות.
    כאן את יכולה לשאול את כל השאלות שיש לך וכולנו כאן כדי לעודד לחבק וגם לענות על השאלות.

ככל שההריון מתקדם החששות להפלה פוחתים
    תשתדלי להנות עד כמה שאפשר מההריון
    ושיהיה לך הריון קליל עגול ומשעמם
  • גם אני בשבוע 5+2....הריון 3 ומגיבה די דומה לך.....

קשה לי לחכות כבר לבדיקה הראשונית כדי לראות את הבוטן הקטן הזה.....

קבעת לך תור ראשוני לרופא?
  • סופי, חודשיים לפני ההיריון הנוכחי גם אני חוויתי הפלה ספונטנית בשבוע חמישי.
    תנסי להירגע כי הלחץ לא עוזר במצב הזה.
    תראי שככל שעוברים הימים ומבדיקה לבדיקה בעזרת השם תראי התפתחות בריאה ותקינה החששות יתפוגגו ותהני מהתהליך.
    מחזיקה לך המון אצבעות
  • גם אני הייתי כל הזמן בחרדות, במיוחד לאחר ששמעתי שבהרבה מקרים, הריון ראשון מסתיים בהפלה, כי הגוף עוד לא רגיל וכד'. נכנסנו להריון אחרי הזרעה רביעית, ובאופן כללי, שום דבר בחיים להלך לי "חלק", אז בכלל חששתי...
    בכל אופן, זה לא נורא בעיניי שאת חוששת, כי צריך לקחת בחשבון את כל האופציות. באותה מידה שיש סיכוי להפלה, קיים גם הסיכוי שהוא יחזיק עד הסוף. אומרים שכל נשמה שעתידה לבוא לעולם, תגיע אליו בסופו של דבר, במועד שנקבע לה.

וד"א, גם לי בשליש הראשון היו כאבי בטן חזקים, בעיקר בלילה. זה בגלל הגדילה המשמעותית של הרחם והעובר, וזה טבעי.

שיהיה לך בהצלחה! מחזיקה אצבעות
  • היי סופי,
    אני בדיוק כמוך, עד היום שהלכתי לרופא אחרי חודש שלא הייתי אצלו, כל הזמן הזה הייתי עסוקה רק במחשבות רעות על אף שלא היתה לי שום סיבה.
    אז קודם כל זה טבעי ונורמאלי כך נראה לי, הגוף לא שקוף ואי אפשר לדעת מה קורה שם.
    את בטח תלכי בשבועיים הקרובים לרופא וזה כבר ירגיע אותך.
    דבר שני תנסי להיות עסוקה והזמן יעוף ופתאום תהי בשבוע מתקדם וכבר תוכלי להרגיש את העובר וזה יהיה סימן שאפשר להיאחז בו.
    אני רק בשבוע 12 ובהריון ראשון אז אני חרדה ומפחדת בדיוק כמוך, נחמד שיש פה תמיכה בפורום אז שתפי.
    הבנתי היום שהטבע באמת עושה את שלו- שיתפתי פה לא מזמן שאני בתת משקל וזה מדאיג אותי כי עם הבחילות והכל בכלל בקושי אכלתי ואז מה יהיה עם העובר, אבל הוא לוקח כבר כל מה שהוא צריך מהגוף שלי ומקסימום לי יחסר אבל הוא שורד
    תהי חיובית אני גם אשתדל
    ותנוחי, תשתי ותאכלי בריא כמה שאת מסוגלת
    הריון משעמם ותקין לכולנו!
  • אינו מבינה אותך, גם אצלי היו חששות בעקבות הרבה סיפורים שקראיתי
    תנסי למגר את המחשבות הללו
    כל פעם שאת חושבת על משהו רע תנסי להמיר במחשבה חיובית, תחשבי על החיים שמתפתחים בך על האוצר שיבוא זה עוזר
    לגבי כאבים גם אני חחששתי זה נורמלי, זה ההתרחבות של הרחם
    היו לי כמה פעמים שהתעוררתי בלילה מכאב עז עד כדי זיעה קרה
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • קודם כל ברוכה הבאה!

החששות לגיטימיים... גם הכאבים...

עוד שבועיים ככה תלכי לבדיקת דופק וזה ירגיע אותך...

בינתיים תנסי כמה שיותר לחשוב מחשבות חיוביות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה