אחרי כל מה שעברנו בבוקר :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם הבדיקות דם הארורות האלההההההההההההההההה
    התוצאות של נועם הגיעו והכל מופיעה שהדם הגיע קרוש למעבדה
    ראיתי את זה והתחלתי לבכות - איך קרוש? מה קרוש? אמרו לי אל תעשי מהאצבע כי הסיכוי שזה יגיע קרוש הוא גובה - אז עשינו רגיל מהיד ועל הדרך כבר עשינו בדיקות מקיפות - והנה התוצאות :-(

איך אני אעביר את הילדה שלי סבל כזה שוב? איך אני אעבור שוב את בכי האימה והמבט המתחנן?

אני מודה שאני שבורה :-(

לוותר על הבדיקה וזהו? לידיעה מדובר על הבדיקה השגרתית של גיל שנה + סוג דם

לגבי ולגבי להב אשמח להתייעץ עם מי שמבינה בבדיקות - באופן כללי אצל להב הבדיקות נראות לי סבבה - ואצלי יש משהו מעוד תמוה אבל גם תקין סהכ

9 תגובות
עמוד 1
  • בעיני לא צריך לוותר על בדיקות דם.. בעיקר הראשונות, זה מאוד חשוב לדעת מה המצב ושאין חוסרים.

לגבי בדיקות את יכולה כמובן להתייעץ איתי, ואני אשאל כבר את בעלי וחמותי.

איזה כיף שהכל תקין אצל להב
  • בדיקות דם של גיל שנה חשובות!
    אבל לא יקרה כלום אם תעשי לה בדיקה חוזרת עוד חודש- חודשיים

• זה קורה בד"כ כשמשהו דפוק במבחנה שלוקחים לתוכה את הדם ואז הוא נקרש לפני שהוא מספיק לעבור בדיקות
    בדיקות של גיל שנה אכן מאוד חשובות כדי לוודא שאין אנמיה וכו'
    אבל חודש, חודשיים לא יעשו הבדל גדול לדעתי
    אבל נראה לי שתצטרכי להמשיך לתת לה טיפול ברזל עד אז

שמחה לשמוע שהבדיקות של להב תקינות
  • יופי שהבדיקות תקינות אצל ללהב

מה זה אומר שהדם קרוש?
    שיעשו לבנות אז מהאצבע?

• אני חושבת שמאוד חשוב לעשות את הבדיקות האלה, למרות הכאב.
    כדי שתהיי שקטה ותראי שהכל בסדר...

ומה הקשר דם קרוש?
    לכל מבחנה מכניסים חומר שמדלל את הדם בפנים ועד שהוא יגיע למעבדה, הוא ישאר רגיל... מוזר...

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]

• רב הסיכויים שהאחות שלקחה את הדם לא ערבבה את המבחנה טוב או שהמבחנה לא הייתה תקינה.

לדעתי, תעשי לה עוד חודש בערך מהאצבע ( בד"כ זה יוצא תקין )

ואת יכולה לשלוח אליי את התוצאות אם את רוצה.
    [/url
  • אני אלך לעשות במקום אחר, אצל אחות אחרת, ואדרוש שיקחו מהאצבע, ואם גם הפעם יצא קרוש, בשיא הכנות , מישהו בקופת חולים לאומית יהיה מסכן

• רק מהאצבע

• די בנות אתן עושות לי רגשי אשם שהסכמתי להם להתעלל בילדה שלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה