תסמיניי הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד''ר,
    אני בשבוע 7+ ואני סובלת מעצירות (כבר כמעט שבוע שלא הייתי בשירותים).
    1. אלו פתרונות יכולים לסייע לי לשנות את המצב?
    2. האם מומלץ לקנות חוקן רב פעמי בבית המרקחת ולעשות עצמאית?

יש לציין שמהיותי ילדה קטנה סבלתי מעצירויות, אך עכשיו בהריון זה מתגבר וזה מייאש תחושת הנפיחות וחוסר הנוחות...
    חשוב להגיד שאני מרבה בשתיית מים (2 ליטר+), עושה פעילות גופנית, אוכלת נכון בריא ומסודר: סיבים תזונתיים, ירקות, פחממות מלאות ודגנים, ניסיתי לאכול שזיפים יבשים, והבוקר אפילו שתיתי כף שמן זית על בטן ריקה (מזעזע עם בחילות הבוקר...)
    3. האם יתכן שהתרופה פרנטאל גורמת לכך? (לפני ההריון נטלתי ברזל אך במקביל שתיתי כלורופיל שסייע לי ביציאות)
    4 אם כן, מה עליי ליטול במקום?
    אשמח לקבל את עזרתך...
    תודה

נטלי הררי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ראשית, נשמע לי כי את זקוקה לאבחון משמעותי בתחום ורצוי על ידי מומחה לגסטרואנטרולוגיה.
    1. יש תכשירים שונים מסוגים שונים
    2. זו רק אחת מן האופציות ואינני יכול להמליץ בעד או נגד דרך הפורום
    3. יכול להיות. נסי להפסיק ולראות מה קורה.
    4. בשבוע הזה אפשר להסתפק בחומצה פולית בלבד

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה