אני כל כךךךךךךךךךךךך עצבנית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבחורה שעובדת איתי, שכמו שאמרתי אנחנו מסתדרות טוב, עוברת כל גבול אפשרי
    לא היה יום אחד השבוע שהיא היתה יום מלא, ובכלל חצי מהשבוע היא לא היתה.
    היא הודיעה שהיא עוזבת ומאז שמה זין, והכי מעצבן שמאפשרים לה לעשות את זה, ואפילו מצ'פרים אותה (למשל אתמול נתנו לה רכב חברה לנסוע לנתניה למשרדים להעביר לשם חומר ולקחת משם חומר - על מה ולמה מגיע לה צ'ופר? למה אני צריכה עוד יום להיקרע לבד בעבודה והיא נוסעת לה לטיולים?)

אתמול היא אומרת לי "את בעבודה מחר?" - אמרתי לה ברור למה שאני לא אהיה, למה את שואלת" אז היא אמרה "סתם סתם".
    אמרתי לה "אבל אל תשכחי מחר אני יוצאת מוקדם, יש לי ביקורת עם להב באסותא, אחרי הניתוח, את מגיעה נכון?" - והיא אמרה לי "בטח שכן"

ונחשו מה?
    אלוהים אני כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך זועמת, אני על סף התפוצצות כבר

6 תגובות
עמוד 1
  • מאמי דבר ראשון יש אנשים כאלו זה עניין של אופי וחבל מאוד שאת זו שנדפקת מזה....

אבללללל

את הולכת לביקורת זה לא עניינך שהיא דופקת ברזים זה לא אומר שאת צריכה לעצור את החיים שלך!!!

ולגבי עבודה אם מתחשק לך באותן שעות ויותר כסף.. אני בכיף מבררת לך פה כי יש מצב שרוצים

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ירדן אין גביה
    יא מצחיקה (אני מקווה שגם אין מכירות)
    אבל אליכם יש לי בעיה להגיע בשעות כאלה

• מאמי קודם כל להב

• שונאת אנשים כאלה! חסרי אחריות ולא שמים על הסובבים אותם.
    איכסססססס...
    את תצאי ותעשי מה שאת צריכה בשביל עצמך והילדה שלך!!

• ברור שתצאי לביקרות עם להב - מה השאלה בכלל בעיה שלהם את עדכנת שאת צריכה לצאת מוקדם

תעשי את העבודה שלך בקצב שלך - אל תתמוטטי רק כי יש לחץ

שולחת לך מלא מלא

• כל פעם אני נדהמת איך זה שאנשים שמשחקים אותה ראש קטן מרוויחים
    ומי שדווקא רוצה להגדיל ראש ולהתקדם הלאה נדפק בסופו של דבר...
    נראה לי כבר עדיף להתחיל לשחק את המשחק שלה אם ההתנהגות הזו מצ'ופרת אצלכם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה