בנות כנסו רגע שאלתי גם במנסים להכנס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להריון
    אז ככה עד עכשיו הפטריה לא עברה לי ואני ממש סובלת ממנה וגם בעלי מסכן כבר לא קיימנו בגלל זה יחסים כמעט שבועיים חח
    היום ניסתי להכנס לרופא נשים לא הכניסו אותי הכללית החוצפנים האלה!אז לקחתי על דעת עצמי נרות אגיסטן כי אני כבר לא יכולה לסבול את זה והאחות אמרה שמותר
    אז ככה
    חייב לשים את זה בלילה?
    כי אני התקלחתי ושמתי ישר כשחזרתי מהבית מרקחת..שכבתי שעה על הגב אני לא יודעת אם זה עוזר
    אני מורחת ביחד עם הנרות את המשחה האם זה יזרז את התהליך?
    ומתי אני צריכה להרגיש כבר שיפור?נמאס לי כבר שבועיים השתגעתי!:(((וכבר ביזבזתי על כל המשחות והנרות האלה כמעט 200 שקל חוצפה!ועוד שאלה אם שמתי את הנר היום בשעה 12 אני יכולה לשים עוד אחד בלילה אני יכולה לשים הכי מאוחר ב 12 בלילה או שעדיף לחכות למחר כי אני לא רוצה שהרצף ישתבש..שיעבור כבר
5 תגובות
עמוד 1
  • היי
    נרות ומשחה זה טיפול משולב והקלה מרגישים בערך למחר או מחרתיים...
    לשים עדיף ללילה שיעבוד לו... נראה לי שאם שמת עגשיו לא צריך ללילה, אלא מחר.
    בכל מקרה היית מתייעצת עם רופא... אולי יש סוג טיפןל יוצר יעיל .

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • יש לי טור לרופא רק ביום שלישי נקווה שעד אז יעבור והכל יהיה בסדר.. תודה רבה על התשובה
  • הכי חשוב שתתמידי בטיפול, פטריה זו חיה שאוהבת חוסר התמדה - ישר מופיעה אם התעכבת או שכחת לשים...
    תקראי גם באלון של הנרות אם יש לך, ואם לא - יש את האתר אינפו מד שם יש מידע על התרופות...
    מקווה שעזרתי ובהצלחה בטיפול!

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • תודה רבה לך ומה בקשר ליחסים זה אסור?
  • אם אתם עם קונדומים אז לא חושבת שיש בעיה.
    אם אתם בלי אז מה שיכול לקרות זה שאת כאילו מדביקה אותו
    אחכ את תחלימי
    ואז תקבלי שוב ממנו
    ולא יהיה לזה סוף
    אני יודעת שלפעמים מביאים גם לבעל טיפול אם רואים שזה משהו כרוני, כי כנראה כל הזמן מדביקים אחד את השני.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה