צודקת או לא...? שיתוף עצבני קצת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה...

בעלי עיצבן אותי אתמול!!

לפני כחודש הוא חזר לעבוד במקום עבודה שעבד לפני שנה בערך בתפקיד ניהולי.
    אבל הוא יכול לתאם ולהחליט באיזו שעה להגיע למשרד.
    או לצאת מהעבודה באמצע לסידור מסויים או משהו כזה.

בקיצור... כבר חודש וחצי אני משגעת אותו על התור שיש לי עם רופא מרדים לייעוץ לגבי האפדירול בגלל פריצת דיסק שלי.

ורציתי מאוד שהוא יהיה נוכח ישמע ויבין. והוא אמר שהוא יגיע ויהיה איתי.

אתמול הוא מסמס לי אם הוא יהיה חייב לבוא כי יש התקנה מסויימת ביום ראשון שהוא חייב לעשות בשעה 11. אז אמרתי לו שיעשה מה שהוא חושב לנכון ושבכל זאת היה לי חשוב מאוד שיהיה איתי. וזהו.

והוא ממשיך לשאול ולשאול ואני רומזת לו ואפילו אומרת במפורש! חשוב לי שתהיה איתי. אז תגיע לעבודה מוקדם יותר ותתחיל את ההתקנה וכשתסיים תוכל לצאת להיות איתי בפגישה.

שתבינו בנות, הוא עובד בשעה שהוא רוצה. יוצא לפגישות, הצעות מחיר וכאלה בשעה שנוח לו.... ואני מדברת איתכן על שעות של 9-10 בבוקר!!!!

עכשיו הוא עובד עם עוד מישהו והמישהו הזה העז ואמר לו שמוגזם כבר כל הבדיקות שאני עושה!!!! מה!??! אני בשוק!!

הייתה לי הערכת משקל פעם אחת וגם זה ארך אולי 5 דקות בול על השעון והתור היה ב8 בבוקר ואני מזכירה וחוזרת שהוא יוצא מהבית רק ב9-10 למשרד! כן?!
    אז איפה זה פגע לו בעבודה פה?!
    אמרתי לבעלי שהוא לא מתבייש?! הוא לא בא איתי לבדיקות השגרתיות. אבל לבדיקות החשובות הוא כן בא וכל הבדיקות האלה סיימתי עוד לפני שהתחיל לעבוד איתו שוב!

עכשיו מה שמצחיק זה שבריאות האישה איפה שאני נבדקת ועושה את הבדיקות במרחק של 2 דקות הליכה מהחנות שבעלי עובד שם!

עכשיו הוא לא יבוא איתי בסוף ביום ראשון ואני אלך לבד לפגישה. ואני מזה מבואסת ממנו וכועסת. ולא בא לי להיות איתו או לראות אותו.
    ויש היום ארוחה שגיסתו עושה והזמינה את האחים שלו ולא ממש בא לי כי כשאני כועסת או מבואסת אני לא יודעת להסתיר את זה.

מה לעשות? אני כבר עוד שנייה בוכה מרוב עצבים.
    [/url
16 תגובות
עמוד 1
  • אוי מתוקה. .. באמת עצבים
    הייתי אומרת הכל לבעלי בפרצוף, ישר, ככה יותר קשל להם להבין...
    ואל תתייחסי למי שאומר מה - חסר פליטות פה לאנשים?!
    אם לא בא לך ארוחה - תהיי חמש דקות וקומי, זהו, לא צריך יותר...
    חיבוקים

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • אני לא אסע עד לשם רק כדי לקום חמש דקות ולגרום לכולם להסתכל עליי ולדעת שקרה משהו...

לאף אחד לא צריך להיות אכפת מה קורה ביני לבין בעלי.
    [/url
  • אני הייתי מאד כועסת!!
    תקשיבי, לבעלי אין גמישות כזו בעבודה והוא איתי בכל בדיקה (להוציא את כל השטויות של דם, מעקב הריון אצל האחיות)
    לדעתי, תדברי עם בעלך
    תסבירי לו מה את מצפה ממנו בפורש - לפעמים אם לא אומרים במפורש הם פשוט לא מבינים
  • זה מה שבטוח.
    אולי תדברי עם בעלך קודם כדי שתהיי יותר גועה שזה לא יוכל אותך מבפני בארוחה...

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • אמרתי לו כבר במפורש וצעקתי גם שלחוצפן הזה שעובד איתו אין שום זכות דיבור.

כשאשתו תהיה בהריון שיעשה מה שירצה שיילך איתה או לא... זאת הבחירה שלו.

שתבינו לבדיקות השגרתיות הוא לא בא איתי. רק לבדיקות החשובות כמו הסקירות וכאלה כן.

וזה כי גם הוא רצה בעצמו להיות נוכח! חודש וחצי אני מחכה לתור הזה חודש וחצי!!

והיום הייתי איתו אצל המשפחה שלו בצהריים וכבר זיהו עליי שאני עצבנית.

לא בא לי ללכת היום לארוחה אני אחת שרואים עלייה הכל. לא יודעת להסתיר כלום.
    [/url
  • את צודקת,שבאמת זוהי פרבילגיה שיכולה להיות כנראה רק בהיריון-הראשון..
    אם יש פנאי כמובן ואת גם דואגת כעת,כך שזה לגיטימי.

בהיריון-הראשון היה איתי רק בשקיפות+ב- 2 סקירות+בלידה..כי רציתי שיסגור לימודים כמה שיותר (לפני-ההיריון הוא ממש היה איתי בכל-הפגישות אצל-הרופא,כי מאוד דאגנו..)

בהיריון-שני ואילך,הכי חשוב לי אישית שיתקתק הספקים בעבודה ושיחזור הביתה לנעמה

• בס״ד

מה שמעצבן זה זה שעובד איתו מה הוא מרשהמלעצמו להעיר בכלל?!
    אני חיבת לשאול שאלה
    את לא חיבת לענות..
    איפה בעלך עובד?!

• בעלי עובד בחנות של תקשורת - מצלמות לבתים, אינטרקום וכל מה שקשור בתקשורת....
    [/url
  • את צודקת. זה באמת מעצבן. גם בגלל שזה תור שקבעת מראש וידעת אותו על מועד הפגישה וגם בגלל השותף החצוף שמרשה לעצמו לדחוף את האף לעניינים לא לו.
  • אני מבינה כי לבעלי גם יש מוסר עבודה גבוה, וכל פעם שצריך להחסיר הוא מרגיש לא נעים, אך מה לעשות ההריון הוא של שנינו וצריך להתאמץ. משפחה זה מעל הכל. יש בדיקות חשובות שצריך נוכחות של שני בני הזוג.
    לפי דעתי כדאי, לשבת לדבר ולנסות שוב להסביר כמה חשוב שיהיה נוכח בצורה הגיונית ומושכלת בלי להרים טונים.
  • באמת מעצבן
    איזה אנשים חוצפנים שחושבים שיכולים לתת דעה בנושאים שלא קשורים אליהם בכלל, גם לבעלי בעבודה היו אומרים שאני עושה יותר מידי בדיקות- הייתי בשמירת הריון את מבינה איזה אנשים דפוקים

• את צודקת בהחלט!

• אני חושבת שאת צודקת בהחלט.
  • לדעתי הוצאת את הדברים מפרופורציה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• כן מאמי את זה הבנתי
    חחחח פשוט בעלי גם עבד בחנות מצלמות אבטחה ליד הקניון
    איך קוראים לחנות?!:)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה