ושוב צרות עם הציצי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף בנות
    שוב כמו לפני חודש וחצי יש,לי כאב,בשד...הפעם בשד השניה ולא כמו שביה לי בקודמת
    בלילה קמתי להפתעתי גדושה במיוחד למרות שהוא אוכל בערך באותה שעה,כל הזמן לא ברור לי למה
    קמתי ב 2 עם שדיים מעט גדושים וכאב באחת מהן והנחתי שכשהוא יתעורר לינוק זה יעבור אבל טעיתי.
    הכאב פנימי וממש ממש חזק, ככל,הנראה חסימה בצינוריות חלב...למזלי לא עלה החום מהלילה אני נלחמת
    עם עיסויים, אמבטיות, קומפרסים חמים, בעלי שמעסה וגם יונק כדי לעזור לי לשחרר את החסימה
    זה כואב מאוד ומתסכל ואני מפחדת שיהיה לי שוב כמו םעם קודמת עם חום שהייתי 3 ימים מובתת עם אנטיביוטיקה 10 ימים ומסטולה איזה שבוע

רק אתמןל פתחתי פה לשטן ואמרתי שהכל,הסתדר,ואני נהנת מההנקה ותראו אותי היום
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
11 תגובות
עמוד 1
  • אויי מאמי תבדקי מה עושים בפורום של הנקה
    ובלי שום קשר תלכי לרופא
    לא מכירה את זה עדיין
    מקווה שיעבור לך !
    ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • ממוש תרגישי טוב!!
    ישר לרופא! אין מה לחכות ואם צריך טיפול אנטיביוטי אז להתחיל כבר!!!
  • אוי מותק, תרגישי טוב!!
  • למזלי החום לא עלה, נראה כי ריהוי הפעולות עזר
    בעלי ממש עזר לי גם
    הגושים עברו נותר רק הכאב החזק נלחמתי במשך יותר מיממה
    לרופא אין לי מה ללכת , אנטיביוטיקה נותנים רק אם יש חום מעל 38 כמו שהיה לי פעם קודמת
  • לצערי לפעמים זה קורה וצינוריות נסתמות...
    תמשיכי לעשות מה שאת עושה - לשאוב כשמתחיל גודש, עיסוי במקלחת פושרת, קומפרסים אם צריך
  • כן אני ממשיכ, להילחם כל היום כדי שלא יחמיר ושלא אצטרך אנטיביוטיקה
    אבל אני נורא מתלבטת מה לעשות לגבי הגודש,שנוצר עד שהוא קם לאכול
    אני לא כל כך רוצה לשאוב כי זה מעגל אינסופי אבל נראה כי פשוט אין בררה
  • הלנוש...איך את היום? יותר טוב?

תתקלחי במים פושרים, תעסי את החזה, איפה שאת מרגישה גוש, פשוט תמעכי, ותלחצי עליו כאילו שאת מפרקת אותו...אחר כך תשאבי ותעסי שוב כמו שבמקלחת...אל תחכי שיקום.

כשיקום, תניקי אותו בתנוחה הפוכה (כמו שאמרתי לך באחת ההודעות) כך הוא ישחרר צינורית חסומה...או כמה צינוריות

• לילוש תודה מותק, למזלי חמסה חמסה הוטב לי ללא רופאים ותרופות וזה מה שרציתי להשיג
    פחדתי שיחמיר כמו פעם קודמת, אלא שהפעם שלא כמו בפעם הקודמת שהייתי טירטנית הבנתי ישר במה מדובר והתחלתי לפעול

• את חייבת לשאוב עד שישתחרר לך הגודש, תרופת פלא!!!
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה