ריב על צעצועים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השבת היינו אצל ההורים שלי ואחיינית שלי הייתה שם (היא בת 10 חודשים)
    כל פעם שאחיינית שלי משחקת או לקחת איזו שהיא צעצוע אוריה חוטפת לה מהיד, וברוך ה' לא חסר לה צעצועים יש לה מעל ומעבר אבל כל פעם שאחיינית שלי משחקת היא מושכת לה מהיד וצועקת כאילו זה אך ורק שלה
6 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל את צריכה להבין שאוריה היא ילדה יחידה, בלי אחים שצריך לחלוק איתם
    ויותר מזה, היא לא הולכת לגן, ששם הקטע של לחלוק הוא מאוד 'חזק'.

אז כמו שהמלצתי לך כבר פעם, אני הייתי מכניסה אותה למסגרת, וכמובן לא רק בשביל ללמד לחלוק.
    חוץ מזה, כמה שיותר להסביר, ולחזק אותה במילים טובות כשהיא כן חולקת ומשתפת
  • אני תומכת בדבריה של ג'נילה!
    מסגרת זה הדבר הכי נכון עבור אוריונת
    למרות שזה טבעי מאוד, צריך לעבוד על זה, שלא יגרום לתכונה

אולי לתרגל איתה בבית, שתיכן, למשל שאת נותנת לה חטיף
    אחד לאמא אחד לאוריה
    אח"כ את נותנת לה אחד לאוריה ואחד לי...

• רעיון טוב לתרגל איתה בבית
  • תראי גם תמר לוקחת צעצועים מידיים של אחרים לפעמים זה טבעי! במיוחד אם זה קורה עם הדברים שלה... בהתחלה קשה לה לשתף אבל היא לאט לאט מתרגלת לילד שמשחק איתה ומוותרת.

ותמרי במעון מגיל 5 חודשים... אז בנוסף למסגרת יש גם אופי של תינוק

צריך לשבת איתם וממש להראות להם איך משחקים יחד

בלי שום קשר- את רצינית שאת לא שולחת אותה לגן?????????? אני מזמן הייתי מאושפזת באברבנל- זה קשה!!!!!

• מיטל זה באמת לא קל אבל בכמה גנים ביררתי כבר אין מקום לשנה הזאת(כנראה שביררתי מאוחר)
    אז ב"ה שנה הבאה..
  • לגבי שכיבה על הריצפה- הגן לא יפתור לך את זה. זה את צריכה לחנך.
    כשאת אומרת לה אסור\לוקחת משהו ואומרת לא- והיא עושה את ההצגה הזאת ורוקעת ברגלים\נשכבת על הריצפה- מתעלמים!!!!!!!!!!!!
    אמרת פעם אחת- היא שמעה אותך (בגלל זה הגיבה ככה)
    ובלי לחפור- זה רק יגביר את האנטי שלה ואת הווליום
    ובלי להרגיע- זה נותן לה לגיטימציה ומוכיח לה שהיא באמת מסכנה, אז למה אמא עושה אותי מסכנה?
    בקיצור להתעלם מהצרחות ריצפה האלה. כל פעם זה יהיה פחות זמן ויעלם.

וסתם רציתי לציין שאצלינו בגן שעשועים כל הילדים שהולכים לגן הולכים עם האף למעלה
    והם קמצנים ורכושניים לא מהעולם הזה.
    ואלה שלא הלכו לגן מתחלקים יופי.
    חחחחחחח
    זה גם תלוי בהורים מה הם משדרים.

אז כשהילד שלי רוצה לבוא לשחק עם כאלה, אני לא מתערבת, הוא צריך ללמוד
    שיש כאלה ילדים מה לעשות. כל עוד הם לא מרביצים לו.
    והכי מצחיק, שכשהם לוקחים באגרסיביות רכוש שלהם מהילד שלי הם ישר מסתכלים עלי -
    איך אני אגיב. אוי אוי אוי ממש אני אלך להלחם איתך ילד בן שלוש פחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה