היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום, לפני שנה בדיוק. חיים אמיתיים. מרגשים ומלאי טעם וחיות. היום לפני שנה בדיוק, בשעה 13:09 האוצר היפה עלי אדמות הגיח לאויר העולם והביא עימו אור ואושר גדולים לבתינו הקטן.
חיים שלנו, נסיך מהמם, לא יודעת איך היו נראים חיי בלעדיך. החיוך שלך, האור בעיניים, החיוך הרחב בכל פעם שאתה רואה אותנו התלתלים הפרועים על העיניים בכל פעם שאתה קם בבוקר כל אלו ועוד ועוד, גורמים לנו כל יום מחדש להיקרא אבא ואמא, התואר המדהים בעולם שרק מי שחווה את זה יודע מה משמעות המילים. קשה לי להאמין שעברה שנה מאז שנכנסת לחיינו, רק שנה תמימה.
אנחנו אוהבים אותך יותר מכל דבר אחר בעולם מאחלים לך אושר, בריאות, לראות בשמחתך חופתך והצלחתך באהבה גדולה שאי אפשר לתאר אבא ואמא
16 תגובות
עמוד 1
מי מה מו??? אני צריכה להתעדכן
איזה מרגש
אהובים!!!!!!!!!!
המון מזל טוב
זהו יום הברכות! אז בפעם המיליון- מזל טוב לנסיך, עד 120 המון אושר, בריאות והצלחה בכל! אוהבת נופר
ואווווווווווווווווווו איך עברה לה שנה לא להאמין נהוראיצ'וק שיהיה המון מזל טוב עד 120 שתגדלו אותו בנחת שמחה ובריאות איתנה שתמחו בו בכל עת והוא ישמח בכם תמיד שתראו ממנו רק אושר ושמחה וכן ירבו בע"ה אוהבת
מזל טוב לנהוראי ועד 120! ריגשת ממי
שיר'וש
אמנם פתחתי אתמול שירשור וגם פרסמתי בפייס אבל אני חייבת גם כאן לאחל המון מזל טוב לתינוק ולאמא המיוחדים והמקסימים האלה!! אוהבת אתכם!!!
מזל טוב לנסיך החתיך!!!!!!! ועוד המון המון ימי הולדת :)