איזו הרגשה זו?! סקר קטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

לדעת שבמשפחה של בעלי הוא הילד הנשוי היחידי! בעלי הוא ילד סנדוויץ והשנה מלאו לו 30 שנה יש לו אחות גדולה ב-4 שנים ממנו ואח קטן ב11 חודש ממנו....
    אני קצת מרחמת על אחותו של בעלי כי הזמן חולף ואין כלום באופק ודי היא כבר בת 34 והיא לא נעשיית צעירה מיום ליום...
    מה אתן הייתן עושות אם בחורה כמוה הייתה מבקשת משו קטן ומיוחד?!?!
    מכיוון שהיא עובדת במעון ( ומסיימת את הקייטנה ביום חמישי הקרוב אי"ה ) ויודעת כי בני הגדול איתמר סיים ביום שישי האחרון את הקייטנה ומבקשת ממני לקחת אותו איתה לקייטנה עד סוף שבוע?! ( הבוס שלה הסכים בחינם!!!! ) אז כמובן שזה מאוד עוזר כי יש עוד אחד קטנציק בבית ומצד שני הוא נשאר לישון שם עד יום חמישי כי היא יוצאת מאוד מוקדם לעבודה ואני אין מצב שאוכל להגיע לשם כי זה רחוק ואני אצטרך לסחוב גם את הקטן איתי- בקיצר לא מעשי! לא יודעת כ"כ כואב לי הלב עליה! ולכן אמרתי יאללה כן קחי אותו תהני איתו למה לא?! הוא תמיד יהיה שלי וכמובן תמיד היא תהיה דודה שלו אבל זה לא כמו להיות איתו כל הזמן!! לא יודעת הלב נצבט לי קצת.............
    אז כמובן אנחנו גרים באותה העיר וכשיחזרו מהגן אני מתייצבת אצלם עד שהילד הולך לישון כמובן!! אבל , בכל זאת אנסה לתת לה להנות קצת יותר ממנו כמה שתוכל!

ומה אתן הייתן עושות?!

7 תגובות
עמוד 1
  • בוא נגדיר את זה ככה.....
    כשאני היתי קטנה, ההורים היו שולחים אותנו לקייטנת סבא סבתא ל3 חודשים שלמים (בעיר אחרת 4 שעות נסיעה מהעיר בה גרנו).
    דודה שלי (אשתו של אח של אמא שלי) תמיד רצתה בנות, ולה יש 2 בנים.
    אז באופו קבוע היא היתה לוקח אותי אליה ואני היתי מקבלת יחס של נסיכה (כולל סיכות בשיער, חצאיות, קוקיות וכל מה שהבנות צריכות
  • ב"ה

libiaviv ברור שאני בטוחה במאת האחוזים שהוא בטוח איתה! הוא ממש מת עליה!
    בלשון מעטה......... הוא מקבל יחס של מלך!!!

• איפה היא גרה?
    אולי אני אכיר לה את אח של בעלי
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אני יודעת שהדיעה שלי לא תהיה הרווחת בקרב הבנות.
    אני בעד לתת לילד לחקור ולהתנסות בדברים חדשים וחלק מהם זה כולל לישון מחוץ לבית ולא עם ההורים (אלא כמובן עם מישהו שהוא מכיר וסומך עליו). אז כמובן שנראה לי שזה דווקא יהיה רעיון טוב שיהנו שניהם!
  • ב"ה

אשכולית- פ"ת.

• אז אני יכולה לדבר מנסיון על אחות של בעלי
    בת 35 ואין שום דבר ברקע - ואם היא תבקש אתן בלי לחשוב פעמיים (מה גם שאני סוכמת עליה בעיניים עצומות)

בלי קשר מחר להב נוסעת לקיטנת סבא וסבתא עד סוף השבוע שגם אנחנו מצטרפים - ברור שקשה לי, אבל כיף לה והיא כל כךךךךךךךך מחכה לזה שאין ברירה אחרת

• ב"ה

סיון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה