היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מדובר בחברה שלמדה איתי ביסודי. הוריה והורי בעלה גרים לידי. ולדעתי עוצמים עיין ולא יודעים מה הולך שם...
היא לא גרה בשכונה שלי אלא בשכונה מרוחקת יותר. לדעתי היא מזניחה את הבנות שלה. כל פעם שאני רואה אותן הן עם בגדים מלוכלכים. הבנות תמיד רעבות ובוכות המון. חברתי בעצמה ובעלה מסתובבים עם בגדים מלוכלכים. לא כתמים, אלא לכלוך שמכונת כביסה היתה מורידה.
היא עם הבנות כל היום בבית בלי טיוי ובלי מחשב. בחורה מאוד עצבנית
מבירור שעשיתי הבנתי שהיא מקבצת איתן נדבות. המצב זוועה וזה מטורף שההורים לא מתערבים.
אני לא כלכך קשורה למשפחה כדי להתערב אבל כואב לי על הבנות מאוד.
תודה למי שקראה עד כאן..
בשמת
9 תגובות
עמוד 1
כפרוששש שלי התגעגעתיייייייייייייי
ואי סיפור קשה מאוד.... אני הייתי מערבת הורים רווחה כל מי שאפשר... כלכך כואב שאנשים מגיעים למצבים כאלו זה מה שגומר אותי!!!
אם את בטוחה במיליון אחוז אני הייתי הולכת לרווחה...זה לטובת הילדות קודם כל
רווחה זה לא רק לקיחת הילדים זה גם עזרה למשפחות בסלי מזון, ציוד בית ספר, הנחות על חשבונות, דירה, כאלה דברים.... פסיכולוגים בחינם גם.
אז למה לא לפנות? פשוט כתבת שההורים עצמם לא הולכים נקיים ואין להם מחשב או טלויזיה, אז זה לא שמזניחים את הבנות דווקא, זה כ-ל המשפחה מוזנחת מסיבה כזו או אחרת. למה לא לעזור לכל המשפחה?
לא יודעת.....
אולי היא בדיכאון אחרי לידה ורק צריכה ניעור?
נטלי- אהובתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין סוף געגועים....
בשמת
סליחהההההההההההההההההההההההה רווחה זה שלי ורק שלי ולאף אחד אחר אין את הזכות על זה
אני חושבת כמו הבנות. עדיף לפנות לרווחה, הרי בסה"כ את פועלת למען ולטובת הבנות שלה. ורווחה באים לעזור, לא יקחו לה את הבנות ישר!
אפשר לחשוב באמת שלהיות רשום ברווחה זה כתם של רישום פלילי
אז גם אם היא בדיכאון אחרי לידה, מי יתן לה ניעור בחינם? פסיכולוגים מטעם העיריה\רווחה.
וואו... רווחה כ"כ. אולי יוכלו לעזור להם קצת. מסכנות הבנות שלה..