שבוע 20 חצי מ-40 זה אומר שנשאר עוד חצי עד שאראה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בע"ה את העוברית שלי. יש המון מחשבות ותהיות שההריון תקין כי כרגע לא מרגישה את העוברית ולא עשיתי בדיקה כבר שבוע וחצי...חחח. רוצה שיעבור מהר ושתצא לעולם בזמן אבל שיעבור מהר, אמן
6 תגובות
עמוד 1
עוד חצי..זה עובר יותר ממה שחושבים
תודה מותק על התגובה, אולי סוף סוף אוכל להנות לפחות מהחצי השני פחות בחילות ובלי הקאות והופעה נאה.
הכי כיף חצי
מאמי מההודעות שלך את נישמעת לחוצה קצת..... :) הכל בסדר, והכל יהיה בסדר.. אל תדאגי אני זוכרת שגם אני הגעתי ל- 20 הרגשתי, יאללה, עברנו חצי, רק עוד חצי פשוט תהני מזה נשמה
הצלחות!!!
כן אה, ממש לחוצה אפילו מעצבנת לפעמים....חחח. והכי מצחיק שאני כל הזמן שואלת את בעלי אם אני בהריון עדיין לא מאמינה לפלא הזה. חיכינו שנתיים שלמות מהנישואים שלנו.
חח גם אני לפני שלושה שבועות הייתי בדיוק בחצי.. והתרגשתי כ"כ! מחכה כבררררררר!!!!!!