היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני סופית מוכנה לעוד עולל / עוללה בבית... מה שיוצא אני מרוצה... רק חבל שהבעלול לא חושב כמוני
15 תגובות
עמוד 1
כל ההריוניות עושות פה חשק לעוד אחד/ת
יש לנו שיחה מאוד חשובה מחר וזה כל מה שיש לי להגיד כרגע
ירדני אני בטוחה שתצליחי לשכנע את בעלול לעוד אחד/ת
ירדן, אני בטוחה שזה עושה חשק אבל לך יש כרגע משימה אחרת ויותר חשובה וזה צריך להיות הדבר הכי חשוב כרגע שדברים ירגעו ויסתדרו לכם זה יגיע
אני עם וורנר וורנר דחוף תעשי לה שיחה !!!!!!!! ושטיפה טובה ממנו ה"ניטרליות"
בנות תנו לה לעוף עם עצמה- תאמינו לי שהיא יודעת טוב מאוד מה לעשות, בחורה חכמה אני בטוחה שזו ההתרגשות מהבייבי .....
ירדנוש
אני מתה לראות תמונה (כמובן עדיף במציאות, אבל....) של הגוזלית של אנסנטסיה!
נתנאל בבת זה נראה לי סווווווווף
חחחחח בנות הרגתן אותי... זה שיש חשק לא אומר עדיין כלום.... קודם כל יש לפתור את כל החילוקיי דעות ולמזלי אנחנו בדרך לשם... ואחרי שיחה שהתחילה בצחוק ונגמרה ממש ברצינות עם הבעלול הסכמנו התחלת ניסיונות בעוד חצי שנה.... פשוט המהממת של אנסטסיה כלכך מתוקה כלכך יפה וכיפית שאין מה לעשות זה עושה חשק... סיון נטשה תירגעו כפרות..... ומיטלי לייק :).
את מה שיש לי להגיד אני עדיין אגיד בפרטי
יוווו אני כבר רוצה לראות תמונה של הבובה הזו!!!
תיראו אני לא מתכננת להביא עכשיו אבל זה סוג של להירגע לדעת שיש אור בקצה המנהרה אנחנו עובדים מאוד קשה על השיקום וברור ששבוע וחצי זה כלום אבל אני באמת חושבת שאנחנו נצא מזה מחוזקים למדנו הרבה אחד על השני ותמיד יש את הרגעים בהם הכל נראה קודר ולא טוב... תאמינו לי שיש לי טיפה שכל בקודקוד ושאני יודעת לשקול את צעדיי ברור שהעדיפות הראשונה היא שיקום הנישואים משם אפשר להמשיך אני בנאדם שמונע מציפיה זה חשוב לי זה נותן לי אנרגיות להמשיך ואם לא הייתי אוהבת ואם לא היה בי הרצון לשקם לא הייתי שוקלת את זה בכלל אבל מה לעשות לפעמים החשק גובר עלינו אני מנסה להתבגר פה ולעלות את הרציונל הרבה לפני החשק וזו הסיבה שאני לא פועלת עכשיו אלא מחכה תודה על העצות... אני מעריכה את זה ולוקחת את זה באהבה
וסיון - אמרנו שנחכה לכי תדעי מה יוליד יום
מאושר
ווואי לא ידעתי שאנסטסיה ילדה - מאמי שיהיה לך המון מזל טוב תגדלי את הנסיכה בכיף בנחת
וירדנוש הלוואי שהסתדר לך הענינים עם הבעלול על הצד הטוב ביותר - תביאי עוד נסיכים ונסיכות כמו אגמי
יפיופה, את יודעת הכי טוב מה נכון לך ולמשפחה שלך... אני בטוחה שאם תגיעי בעוד חצי שנה למסקנה שעדיין לא סיימתם את שיקום היחסים את לא תרוצי לשום מקום אז... פנטזי לך בינתיים בכיף (אפשר ורצוי לתרגל עם הבעל