אוירת סוף שנה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ממש לא לרוחי מה שנהיה מהגן של רז

7 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט מעצבן

• היום קמתי קרבית

• צודקת במאה אחוז.
    ממש לא מקובל.
    וגם אם סוף שנה - צריך להעיר .. כי זה יגרר גם לשנים הבאות

אני עד הסוף עשיתי פעילויות והצבתי גבולות..
    למרות שהיו עובדות שאמרו - " חפיף , סוף שנה - תני להם להשתולל"
    ממש ממש לאאאאאא זה בכלל לא נכון .... הילדים בכלל לא מבינים שנגמרה השנה וצריכה להמשיך להיות להם שגרה וגבולות כי אחרת הם מאבדים את עצמם!

בקיצור את צודקת
    ותעירי להם
    למרות שבטח יעשו פרצופים
    ומה עם בעלת הפעוטון? לא צריכה שיחה גם היא?

• בהחלט מעצבן בגן של אייל מרשים להם לראות טלויזיה.... לא מקובל עליי שיעסיקו בטלויזיה.... בשביל זה לשלם???? את זה יש בבית, אבל הוא הולך לגן כדי שלא יהיה לו משעמם! כל יום הוא אומר לי שרואה דורה ויובל המבולבל ... כאילו אין לו בבית.... בהחלט מעצבן האוירת סוף שנה בגן....

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • באמת מעצבן! על הכל עוד הייתי אומרת חפיף אבל על פיפי בטיטול למשך שעות???? 2 מטפלות על 22 ילדים??? איפה הבטיחות?!?!? כנסי בהן!!!!
  • פנין - ככה זה כל השנה? או רק בסוף?
    זו הסיבה למה כלכך קשה לי למצוא גם להדס - הכל עם טלויזיות!!!
    שונאת את זה .. פשוט עבודה קלה של המטפלות...
    אצלי במעון לא היתה טלויזיה והעסקנו את הילדים יפה מאד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה