הילדה הזו לא מפסיקה להפתיע אותנו כל יום מחדש. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר די הרבה זמן שהיא אומרת המון מילים אבל לא מרכיבה משפטים ממש, חוץ מ"אמא בואי" ו"מה זה?" וכמובן שכמו פולניה היסטרית טובה התחלתי להילחץ מזה, למרות שברור לי שזה קשור לליקוי השמיעה שלה.

אז אתמול, אחרי ארוחת הערב, נופרי יושבת מול הראי ופשוט מתחילה לשיר (עם התנועות המתאימות כמובן) "ידיים למעלה, על הראש...".היא שרה את כ-ל השיר!!! ועם קצב, כאילו היא שומעת את המנגינה בראש שלה!!! ירון ואני ישבנו פעורי פה ופשוט בהינו בה בשוק, ואח"כ הבנו שאפילו שכחנו לרוץ להביא מצלמה...

באמת, למה להגיד משפטים כשאפשר פשוט לדקלם שירים שלמים?
14 תגובות
עמוד 1
  • חמסה חמסה
    כל חנות תבלינים על הילדה הזו.
    מדהימה

• כפרוני על הילדה הזאת

• מתוקה!!!!!!
    כל אחת בזמן שלה...

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • עכשיו פה ומיד משאית של תבליני מיה אצלך בבית
    חמסיקההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

• חמסה על המההמת הזאת!!!!!!!!

• איזו בובהההההה
  • חח איזה נסיכה!!

אין על הגוזלים האלה!!

• מדהימה קטנה כל הכבוד!!!
  • אנחנו מאוד משקיעים בהקניית-שפה בבית (בכ"ז אני מאבחנת-שפתית

• אז אצלינו כוץ מ"מה זה" "מאמא נאם" "סטה(חדש-סבתא)" "איקה (אחותי)" וכמובן מאמא ופאפא(האמא ואבא של הרוסית) אין כלום.ואני כולי קנאה בכן בנות לילדות ולילדים שמשוחחים ומדברים.
    והרבה הבנות פה דוברות יותר משפה אחת.. גם אם לא רוסית אז שפות אחרות ומעצבן אותי שילדה לא מדברתתתתתתתתתתתת
    אוף.
    מה יהיה איתה יא עצלנית קטנה שלי.
    וכפרה על נופר, על השכל הזהההההההההההה

דברו איתי בפייסבוק
  • תודה רבה בנות יקרות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה