מחשבות שליליות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז שנכנסתי להריון הזה - אני כל הזמן בסרטים שעומד לקרות משהו לא טוב לאוראלי

4 תגובות
עמוד 1
  • במילה אחת...
    הורמונים.
    ובכמה מילים - רגשות אשם...
    גם לי היה ככה כשנכנסתי להריון שני, כל הזמן חששתי שאני פוגעת בילד שאני מביאה לו "מתחרה", כל הזמן בדקתי האם הוא נושם, מה קורה אם יש לו חום, וכו וכו....
  • האמת היא שמשהו דומה קורה לי עם התינוקת הקטנטנה שלי זה נורא! כל הזמן רצים לי סרטים רעים בראש ומפחידים אותי עד מאוד!!!

איך יוצאים מזה, אה?

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • אני חושבת שזה נובע מדאגה ובגלל שאת עכשיו הולכת ללדת עוד אחד, אז הדאגות רק גוברות כי האחריות מוטלת עלייך לגבי עוד ילד.
    אני לא בהריון שני וגם מאוד דואגת לבת שלי וכל הזמן מתקשרת לשאול מה איתה אם היא אצל אמא שלי או אחותי למרות שאני סומכת עליהן בעיניים סגורות.
    קיצור, דאגה של אמא, לא?

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • אני אלופה בחרדות בהריון הזה. נשבעת לך אם זה היה ספורט אולימפי ישראל היתה זוכה במדליות זהב לפי מספר המקצים שכלולים בענף החרדה. בחיי. הייתי מביאה הרבה כבוד.

אתמול לא הרגשתי תנועות עובר (שגם ככה אני בקושי מרגישה כי יש לי שיליה קדמית) וכבר דמיינתי בראש שאני הולכת למיון ואומרים לי שאין דופק וצריך להוציא את העובר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה