היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך היא הגיעה לידיד? ומי היא בכלל שתגיד לו למחוק אותך?!?!
לא נראה לי שבנות בפורום יקשיבו לה.. ואם היא אכן יוצרת קשר עם אחת מכן, אז צאו עליה, חוצפנית!!
מדובר בחמותך כן? חח
נשבעת לכן שאין לי מושג איך אני מחזיקה מעמד...
מה את מצפה ממנה? זה הרבה יותר קל מאשר להתמודד עם האמת ולהבין איזה בן יצא לה, איזה בן היא גידלה היא מוזמנת לפנות אליי אני וכל ההורמונים שלי נתפוצץ עליה
תכלס את יכולה לתבוע אותה אם היא תמשיך בדפוס הזה ומה שבטוח זה שאין לך מה לדאוג בקשר להשפעה שלה אחרי שהיא גידלה ומצדדת בבן אדם שהעז להרים עלייך ועל הילדים יד אי אפשר להתפלא כבר משום דבר...
תתעלמי ותתרכזי באוצרות שיש לך!
פפפפפפפפחחחחחחחחח אמלה איזה אישה. מה זה על גבול הלא אמיתי ווואייייייי
תמשיכי להקליט ואנחנו נדווח ומבטיחה לך שלא כדאי שתיכנס לפורום היא מה זה תחטוף על הראש!!! ותעדכני את העו"ד בהכללללל
תחזיקי מעמד מתוקה
תודה בנות
אני מבינה שזה משפחתי!!! פשוט אסור לה לעשות לך את זה תתבעי אותה
אני מבינה שזה מחלת נפש משפחתית ?
מהההההההההה אני בשוק!
הלוווואי שתתחבר אליי וואייייייייייייייייייי אני אראה לה מה זה