אנשים פשוט חצופים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ועוד מישהי עובדות באותו המשרד ובגדול שתינו עושות את אותה עבודה
    היא אישה חטטנית שכל הזמן אני תופסת אותה נוגעת לי בשולחן בין עם זה בענייני עבודה ובין עם זה בענין אישי

אני כל פעם מעירה לה והיא כל פעם משקרת וממציאה תרוצים - פשוט נמאס לי ממנה

אתמול לא הייתי בעבודה ועכשיו שוב גיליתי שהיא נגעה לי בשולחן אני יעיר לה או שאני אשתוק<

5 תגובות
עמוד 1
  • תעירי אבל לא בתקיפות
  • בטח תעירי , אבל בלי לתקוף כמו שליבי אמרה.
    ואם היא מתחילה בכל זאת לספר איזה סיפור תגידי לה שזה לא מעניין אותך, והיא ממש לא חייבת לתרץ, פשוט זה הבקשה שלך לא לגעת לך בשולחן, ואם היא צריכה ממנו משהו, שתבוא אליך ותבקש רשות!!!!!! ובכיף תעזרי לה עם זה.
  • אם אני אעיר לה אני פשוט התפוצץ עליה
    היא כל הזמן תמצא איזה תרוץ למה היא בסדר - היא ממש חוצפנית

שהייתי בהריון עם אוראלי שכחתי את האולטראסאונד פה על השולחן - היא חיטטה לי בתקייה שהיה שם התמונות ויום למחרת כל המפעל פה ידע שאני בהריון

• 2 סטירות!!!
  • יאו איזו חצופה!
    לא לשתוק. כי זה ימשיך וימשיך עד שבאמת תתפרצי עליה חזק .
    אז תעירי בצורה נעימה ועדינה בהתחלה
    ואם צריך בתקיפות אז אחכ ...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה