אורך צוואר הרחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר הדר שלום רב,

אני בהריון תאומים אחרי ivf, שבוע 21 -בשנת 2010 עברתי loop, ולפני חודש נמדד צוואר רחם 3.5 ס״מ סגור וצר מאד.  

אתמול בבדיקה שגרתית (בלי שהרגשתי כלום) במרפאת הריון בסיכון ראו שהאורך של הצוואר רחם בין 2-2.2ס״מ, אושפזתי ואחרי מנוחה של לילה ראו שהצוואר בסביבות 2.3 ס״מ ואינו משתנה בלחץ.

אני קצת בלחץ כיוון שאני בשבוע 21, ומפחדת שלא אצליח להחזיק אותם מספיק. האם האורך הזה הוא בסדר, מה האורך הממוצע של צוואר רחם בשבוע כזה בהריון תאומים.

מודה לך מראש....  
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן מדובר בצוואר מקוצר, והשילוב עם Loop והריון תאומים אכן מצדיק המשך מעקב במרפאת הריון בסיכון. שוחחי עם הרופא של על אפשרויות טיפול, בעיקר על ידי פרוגסטרון.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה