אני אחת מכן חייבת להתייעץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות,
    יש לי משהו שמציק לי מאוד הערב.....
    יש לי ילד בן בערך 3 , יחיד בנתיים
    היום ואתמול הוא אמר לי שכמה ילדים בגן אמרו לו "שילך לתינוקיה" הוא סיפר לי אתמול ואמרתי לו להגיד להם שהוא בוגר ואין לו מה לחפש בתינוקיה....
    היום, כשיצאנו מהגן הוא גם פנה אליי והילד השני היה בחוץ עם אימו ... והילד אמר לו שוב, וגם עוד אמרות נוספות להעליב אותו....
    עכשיו, אחרי שכבר הוא מנסה לישון במיטה, הוא אמר לי "שאותו ילד, ועוד 2 שמות מהגן אמרו לי שהם יהרגו אותי...."
    הייתי בהלם מאיפה המילה "יהרגו" הגיע ללקסיקון שלו? המקסים שלי בחיים לא אמר את זה......
    לא מבינה למה בכלל הם אומרים לו את כל הדברים האלה? הוא פיזית הכי גדול בגן!!!!!!!! (בגיל הוא בין הקטנים)

בקיצור, אמרתי לו שאמא ואבא מגינים עליו והם לא יעשו לו שום דבר רע, ושאם יגידו לו שוב שיגיד לגננת ושיגיד להם להפסיק.....

מה לעשות???????????? חייבת עצות, מחר אני יעשה מזה פיל מול הגננת
11 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת מה להגיד לך, כואבת את כאבך ואובדת עצות בדיוק כמוך!

• תודה מינה
  • מקפיצה אולי בכ"ז יהיו עצות
  • מפחיד מה שהולך היום

• תדברי עם הגננת...!

אני יראה להם מה זה "יהרגו"
  • תודה בנות
  • דחוף שיחה עם הגננת.
    יש מילים שחייבים להוציא מהלקסיקון.
    הילדים לא בדיוק מבינים מה זה אומר, ומשתמשים בהם כי הם שומעים את האחים הגדולים / הורים
  • תראי, אני הייתי פונה לגננת ומבררת אם זה משהו שחוזר על עצמו שמציקים לו או שזה היה משהו חד פעמי.
    אם זה חוזר על עצמו- ודאי שצריכים לטפל אבל אם לא- אני הייתי מתעלמת ומנסה רק לחזק את הילד.
    ילדים הם עם אכזר ולא תמיד אנחנו נהיה בשטח כדי לעזור להם להתמודד.
    יהודה שלי הוא ילד מאוד טוב שלא יודע להרים יד ולומר מילים לא יפות ואני שומעת ממנו המון מילים שהוא בודאות שמע רק בגן כי אני ממש לא מדברת ככה.
    היו ימים שהוא היה בוכה לי שכל הילדים בגן הרביצו לו ואף אחד לא רצה לשחק איתו.
    בתחילה הייתי נבהלת אבל אחרי שדיברתי כמה פעמים עם הגננת היא אמרה לי שזה ממש לא נכון והוא מאוד יודע לעמוד על שלו ולדאוג למקום ולצרכים שלו.
    אחר כך שמתי לב שנכון שהוא לפעמים מספר שאף אחד לא משחק איתו אבל פתאום תוך כדח משחק אחה"צ הוא מספר לי עם מי הוא שיחק ומה הם בנו בארגז חול וכדו'.
    ככה שלא תמיד שווה להתחיל לעשות סקנדל מכמה מילים לא נעימות של ילדים אלא פשוט לחזק את הילד שלנו.
    אני אומרת לילדים שלי שמי שאומר מילים לא יפות ומעליב ופוגע הוא הילד הקטן ואתה הגיבור שלא עונה לו.
    ואם יש ילד בגן שמסכן, אבא ואמא שלו לא לימדו אותו איך להתנהג ואיך לדבר אז פשוט כדאי להתרחק ממנו.
    שמעתי את יהודה אומר פעם לילד מהגן שלו:"אתה לא מדבר אלי יפה אז אני לא משחק איתך" אז הבנתי שאני בדרך הנכונה.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • מז"א מה לעשות
    אני הייתי מרימה את הגן על הרגליים

ראשית הולכת לגן ומנערת את כל מי שצריך
    שנית אני הייתי הולכת פיזית להורים של הילדים ומזהירה אותם שכדאי מאוד שיתחילו לחנך את הילדים שלהם
    אם ההורים לא היו מחנכים הייתי נוקטת באמצעים חריפים כמו ללכת לרווחה להגיד שהילד שאיים הוא מאויים בבית ולכן מגיע לגן ומאיים

כשקורה דבר כזה לא יושבים דקה בשקט!

לא ראית מה קרה לילד בתוכנית אז של צופית!!!

צריך לגדוע את זה שזה בחיתולים

כשזה מגיע לילדים שלי אין לי מעצורים

• יש כמה דברים לעשות:
    לדבר עם הגננת שתעקוב ותעצור את זה!
    לדבר עם הילד ולתת לו תחושת הגנה מירבית וגם לעלות לו את הביטחון
    שידע לענות חזרה ושלא יפחד כי הוא חזק וגדול וחכם וכ׳ו
    ודבר שלישי כשאת באה בבוקר לגן את ניגשת לילד הפוגע ואומרת לו בוקר טוב חמוד,
    אתה ילד חכם וזה לא יפה להגיד ככה וככה תהיה ילד בוגר ותשחק היום עם הבן שלי,
    וכמובן לשבח ולתת ביטחון לבן שלך מול הילד השני
    [/center]
  • אני מבינה מה שהבנות כותבות פה
    אבל זה ביטוי כל כך שגור בפי הילדים בגילאים הללו