"רק לאורחים" - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יצאנו לסידורים היום קצת
    גם לשבת ולהתפנק בארוחת בוקר , גם לחפש לי שמלה למחר ונכנסו לעוד כל מיני חנויות של כלי בית וקנינו סכום חדש שהיה ב 1+1

אז אמרתי לבעלי שלא יפתח הכל אלא ישאיר סט אחד ל "אורחים"
    והוא כזה

4 תגובות
עמוד 1
  • אני שמרתי דברים לאורחים שאף פעם לא באו
  • טוב אצלי יש אורחים הרבה . אבל הישנים לא בלויים מספיק כדי שאפתח חדש ... ככה אני חושבת בכל אופן.
    אבל כל פעם שחמתי מתארחת אז היא פותחת לי... כל הזמן היא אומרת - שצריך לפנות מקום לדברים החדשים ... ואם אני רוצה שפע אז צריך לפנות מקום לשפע ...
    חחחח.. למזלי היא קורעת את העטיפה בלי כאב לב

• מיכל אין לי כוח להכנס לוואטס חחחחח
    מתן ישלח לך אסמס עכשיו ויביא לך את המחשב
    הוא סיים לעבוד...

ואין לי סט לאורחים

• יש לי מעמד כזה עם כוסות תחתיות, כלי לסוכר וקומקום מקרמיקה משהו מיוחד בטירוף!!! זה עלה ממש יקר והוא בעיקרון ליופי, אבל אם יבואו אורחים ממש שווים אני מאמינה שאני יפנק אותם בסט

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה