יום הולדת מבאס.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה באסה

7 תגובות
עמוד 1
  • רק רציתי לתת לך קצת חיבוקים
  • אןי מאמי.... אני כלכך מכירה את ההרגשה הזו. שכלום לא הולך והכל מאולץ ןחם ודביק ולא באוירה טובה... ובא רק לחזור הביתה .....
    את צודקת - בעלך יצא לא בסדר בקטע הזה .... ואני מקווה שתקבלי פיצוי על כך.... הוא מבין שלא נהנית נכון?
    תתעודדי - מחר יום חדש....יהיה יותר טוב ....

• מיכלי

• הנושא שלך לא פחות חשוב מאף נושא אחר
    זה באמת מבאס

• לדבר רק שניכם בשקט ובשלווה ותאמרי לו את האמת.
    ושאת עצובה מזה ו שלא חגג לך כמו שצריך ושחשוב לך כן לקבל מתנה מושקעת ומראה שיש שם מחשבה ....

• הבעיה היא שהוא מבחינתו זה שכועס עליי.
    מבחינתו היא זה שלא מדבר איתי כי אני התנהגתי לא בסדר...
    הוא לא מדבר איתי ואפילו לא מסתכל עליי. מכין את המנגל לבד
    ועושה פרצוף.
    נמאס כבר... פעם הבאה אני לא אבקש שום יומולדת ושום כלום.

• תראי
    אני חושבת מעט שונה ומקווה שתביני.
    אני מבינה כי דחיתם את יום ההולדת מסיבות של עומס בלימודים וזה בהסכמה ?!
    זה קצת מעצבן לרד אותו בבוקר מהמיטה
    אך אני חושבת שיםפה מצידו שבדרך שלו בחר לחגוג לך את יום ההולדת וטרח והכין אני בטוחה כי לא כך הוא רצה שייצא ובפרט אם הזמין במקום יוקרתי ושילם הרבה כסף אז וודאי רצה שיהיה לך הכי טוב והכי כייף
    ועובדה כי גם הוא מאוד התעצבן מהסיטואציה.
    גם לך יש בהחלט זכות להתעצבן מהמצב אך לא עליו מה הוא אשם בסיטואציה שנוצרה שהיא אכן מעצבנת ומטרטרת ????????????
    אני חושבת שהייתי מתעצבנת על ההמצב ולא עליו כי וודאי זה לא מה שהוא רצה שיהיה.
    בכל מקרה אני באופן אישי חושבת שלכל זמן יש הארה המיוחדת שלו ויום הולדת חוגגים באותו יום או לא בכלל כך אני מרגישה וזה מאוד אינדניבידואלי.
    בכל מקרה מאחלת לך המון מזל שתזכו להמון שנים נעימות וטובות ביחד ושמחות
    ועוד המון ימי הולדת שמחים ביחד!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה