הגיס החדש לבנות או פמפרס אקטיב בייבי??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מישהי ניסתה הגים ההדשים? שווה? אני כרגע מרוצה מאקטיב בייבי, אבל אולי הגים עוד יותר טובים?!?!? תודה רבה לעונות
11 תגובות
עמוד 1
  • חח נגיד לך את האמת אני הייתי עם פמפרס פרימיום עד שיצא האגיס בייבי לבנים ואז קניתי לבן שלי.. אני מרוצה בעיקרון אבל יש משהו אחד שמפריע לי ונראה לי שבגללו אחזור לפמפרס
  • עדיין לא ניסיתי את ההאגיס החדש.. ביקשתי דוגנית וכבר עברו שבועיים ולא הגיע
    מרוצה מהפמפרייס הלבן

• תודה מותק! אני כן הזמנתי ערכת נסיון, אבל עדיין לא קיבלתי..... פשוט נשארו לי איזה 8 טיטולים בבית, אז אני צריכה להגיד לבעלי, מה לקנות
  • אירה, תודה
  • לי יש האגיס
    וגם ניסיתי פמפרס

ההאגיס החדש לבנות ובנים מעולה הכי טוב שיצא להם עד עכשיו......

• מאוד אוהבת את האגיס החדשים (פרידום פלוס) מעולים לדעתי..
    הפמפרס הלבן כאלה גבוהים!

• אין על הגמישות של פמפרס!
    לא מחליפה אותם, במיוחד שהמחיר זהה.

• תודה רבה, בנות
  • אנחנו קנינו את החיתול החדש של האגיס לבנים...חיתול מצוין! מאוד התלהבנו בבית, גם הציורים מקסימים.. ממליצה בחום.
  • פמפרס הכי טוב

• בסוף קניתי הגיס, לנסות...... בנתיים נחמד! עדן גם מתלהבת מהציורים של מיקי מאוס
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה