היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה הדבר שאתן הכי אבל הכי אבל הכי אבל הכי אבל הכי (!) לא יכולות לסבול?!
אני לא מסוגלת לסבול שגיעוט קטיוו
23 תגובות
עמוד 1
לא סובלת בלאגן ולכלוך זה מכניס אותי לעצבים פנימיים שאני יכולה להיות מזה בטירוף ולכן אני חולת נפש בנושא הניקיון
לא יכולה לסבול בלאגן, וכלים בכיור או כביסה שלא מקופלת וואי אני נהיית עצבנית
אני כמוך, שונאת שגיאות כתיב חחח אבלללל אם הכותב הוא מישהו שרק עלה לארץ, עולה חדש, זה מעצבן פחות, אבל אם זה מישהו ש200 שנה בארץ או נולד פה זה מטריףףףףף אותי!!! (לא מדברת על האוכלוסיה המבוגרת).
שונאתתת שלועסים עם קולות, כמו פרה חחח
שונאתתתת שאני בנהיגה ומדליקים לי מוזיקה שאני שונאת בפוווולללל ווליום!!
זה בגדול
אני לא יכולה לסבול שאנשים אומרים אני יבוא, אני יקנה, אני ישמור!!! אני בעצמי עולה חדשה ומתקנת ישראלים שמדברים ככה!!!
או שאומרים יושנת אההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!
רותי
גם אני לא סובלת שגיאות כתיב וכמו שרותי אמרה שאני אומרים אני ישמור ... והכי אני לא סובלת שחםםםםם לי!!!!
] ]
שונאת בורות ודעות קדומות.
שונאת שמשפשפים בד בבד . עושה לי צמרמורת...
אם כבר שגיעות אז אני שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כשכותבים ויש כאלה שאומרים את זה גם בקול:
להשים מה זה!?????????????????????!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!? מאיפה ההגיון בכלל לעשות כזאת מילה???????????????????? הרי לא אומרים אני הולך להבנות בית אני הולך להאכול אוכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WTFFFFF?!?!?!?!?!?!??!? !?!?!?!?!?!?!?!!??!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!!??!?!?!??!???!?!!?
מיצי יא קורעת!!!!!!
ומה עם להוזיז?????????
שונאת גודלת/ יושנת, מה זה העניין הזה?????
אליעזר בן יהודה מתהפך בקברו
אני שונאאאאאאאאאאאאאאת כשדורכים לי על הרצפה רטובה אחרי ספונג'ה ואני מתכוונת גם לרגליים יחפות! נשבעת לך אני יכולה להתחרפן מזה!
כן שגיאות כתיב זה עניין צורם לעין
חחח נראה לי שכל מה שכתבתן פה אני שונאת
שונאת את המשפט "משקר אותי" מאיפה זה בא?! ועוד בשירררררררררר!!!!!!!! טוב אני סולחת לקרן פלס. אבל בכללי שונאת.
אקטואלי במיוחד לרגע זה: שונאת שלוקחים לי אוכל מהצלחת!!!!!!! הארוחות (הבודדות) שלי הן רגעי השקט שלי במהלך היום. וכש"נכנסים לי לצלחת" באמצע אני נטרפת! מיכל
שונאת תת ג׳וקים!!!!
יש המון דברים
טוב, אחרי שקראתי כל התגובות, אני מפחדת לכתוב חחחחח עכשיו על כל מילה אני אחשוב פעמיים :-)
חח אנסטסיה מה פתאום!! יש כאלה שזה מעצבן אצלם ויש כאלה שזה חמוד.. את מהחמודות
חוץ מזה שעובדה שעם כמה שזה מעצבן אותי עדיין התחתנתי עם אחד שלא רק כתב בשגיאות אלא כמעט כל מילה שלו הייתה שגיאה:)) חחחח חולה על הבנדיט הזה
סטס שגיאות הכתיב שלך זה בגלל היותך עולה חדשה - וזה לגיטימי
בהקשר למה שכתבתן אני שונאתתתתתתת שאומרים "תקריבי את השולחן"
ואני שונאת ברמות על גזענות - אבל שונאת!!!
סיון אולי האנשים האלה הם חברים באיזה כת ויצאת גזענית? ואצליהם מקובל להקריב שולחנות?
אני לא יכולה שנוגעים לי בבטן בהריוןןןןןן אנשים חושבים שזה הגוף שלהם ופשוט שמים יד אני יכולה להעיף סטירה בשנייה שמישו עושה לי את זהההההההההההה