קצת לחוצה- זקוקה לעידוד מבעלות ניסיון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז ככה אני בת 30.5 וניסינו להרות במשך קצת יותר משנה לפני כ-4-3 חודשים גיליתי שאני פוליצסטית והופניתי לטיפול באיקאקומלין ואכן אחרי שני ניסיונות- הופתעתי לגלות שאני בהריון
    מחזור אחרון ב-08/07 לפי המחשבון באתר אני בשבוע 6+1 ובבדיקת הריון שאני בהריון ביטא גם הכפילה את עצמה כשבדקתי לפני כשבוע כך שבמובן הזה הכל בסדר. אבל אתמול הייתי אצל הרופא לאולטראסאונד ראשון כרגע רואים רק שק הריון ולא מעבר לכך.
    הרופא אמר לי שיתכן שקצת הקדמתי ושעליי לחזור עוד שבועיים וחצי כדי לראות התפתחות.
    עכשיו אני בלחץ מכל העסק. יש כאן אולי בעלות ניסיון שיכולות להגיד לי האם כל העסק נורמלי? האם יש מקום לחשש? מה כדאי לעשות?
    תודה מראש,
    קרן
8 תגובות
עמוד 1
  • ב 2 הריונות שלי הלכתי לאולטרסאונד רק אחרי שבוע 8! בדיוק מסיבה הזאת, לא לריצי להיכנס לסרטים ולחץ אם עדיין לא רואים עובר.... את ממש ממש בתחילת הריון, הגיוני מאוד שעדיין מוקדם מדי בשביל לראות עובר. חכי שבוע-שבועיים ותחזרי על הבדיקה
  • ממי שבוע 6 זה ממש מוקדם! הגיוני שיש רק שק...
    תעשי בדיקה חוזרת בשבוע 8. אני מאמינה שהכל בסדר עם ההריון

• דופק ניתן לראות החל משבוע 7 -8- זה שראו שק הריון זה מצויין וזו ההתפתחות לשבוע שלך.

• כמו שאמרו לך דופק רואים משבוע 7 ואלך
    יהיה בסדר מותק - רק בשורות טובות

• אם ככה אז הרגעתן אותי
    תודה רבה על התגובה המהירה!
  • אפילו, יש כאלה שדופק מופיע רק בשבוע 9.
    בקיצור מה שיש לעשות זה רק לחכות!.....
  • כמו שנאמר עליי, חכי עוד שבועיים ותבדקי שוב
  • טוב כמו שהבנות אמרו רק משבוע 7-8 רואים דופק(תביוצרביוץ)...לפני זה רואים רק שק הריון . חשוב גם את זה לראות כדי לדעת שהוא ממקומם במקום הנכון והכל תקין עד כה....
    לא להכניס סרטים לראש.... הכל יהיה בסדר!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה