היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ועוגת שוקולד עם הפתעות (אגוזים, שוקולד צי'פס ושבבי שוקולד לבן)
יומיים אני במטבח
23 תגובות
עמוד 1
איזו אליפות!!!!
כל הכבוד!!!!!
ווואי איזה יופי כל הכבוד
אתחיל מהסוף להתחלה פצצההההההההההההההההההההההה פצצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה (יאמי) וסופר סופר סופר פצצה - יצא לך מושלם!!!!!
אוצ׳י בא לי חצפורי!!!!!!!!!
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
תבואי מחר תקבלי ! :)
מדהים מדהים מדהים
וואו... כל הכבוד!!! נראה מהמם..
אני תמיד שואלת את עצמי מתי יש זמן להכין כאלה דברים עם תינוקת??
יאמממממי! איזה יפהההההההההההה
ווווווואוי איזה השקעה
כל הכבוד!
ואווווווווווווווו
מעלף איזה יופי אשרייך על כל ההשקעה מקסים
סליחה על הבורות מה זה חצ'פורי ? זה נראה יאמי יאמי
פשוט מהמם את ממש אלופה
תודה רבה לכל הבנות!!!
חצ'פורי זה מאפה גרוזיני מסורתי :)
יש 2 צורות לחצ'פורי אחד פתוח ואחד סגור - המתכון שראית עם הביצה (אפשר ללא ביצה) ואז הוא נשמר כמה ימים.. אם את מחליטה להוסיף ביצה צריך לאכול אותו מיד.
אני מכינה גם וגם...
להלן המתכון: 1 ק"ג קמח 2 כפות שמרים יבשים כף מלח 2 כפות סוכר 50 ג"ר מרגרינה או חמאה רכה 2 וחצי כוסות מים פושרים 4 כפות שמן קנולה או חמניות(נוסיף לקראת סוף הלישה)
מלית: כ-300 ג"ר גבינה גרוזינית מגוררת,כ-300 ג"ר גבינת חצ'ו(טבורוג),חצי מיכל קוטג',כ-100 ג"ר גבינה בולגרית מפוררת,(מלח לפי צורך,חלק מהגבינות מלוחות מאוד),מערבבים הכל יחד. - אפשר גם במקום כל זה גבינת חמד (גבינה גרוזינית) הכל צריך להיות מגורד לתערובת אחת
*ללוש לבצק רך אך לא דביק,מתפיחים פעמיים.מורידים את הבצק על משטח מעט מקומח ומחלקים לכדורים בגודל הרצוי(אני חילקתי ל-6),מכסים ומתפיחים.משטחים או מרדדים כל כדור מוסיפים כמות נדיבה של גבינה סוגרים הבצק ומרדדים מעט שוב, מורחים מעל ביצה ומפזרים מעט מתערובת הגבינה ומכניסים לתנור 200 מעלות עד שמזהיב...