איזה טיפשות.. אין דברים כאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת לשתף!
    מישהי , לא חשוב מי .. יושבת איתי לשתות נס.
    שואלת אותי.. מה זה? איך רזית ככה ולמה?
    אז אני מחייכת ואומרת לה יש לי שואב קטן בבית שכל פעם כשרואה אותי מתחילה לאכול אומר נעעם נעעעםם נעעעםם ואז אני מוותרת ומביאה לו
8 תגובות
עמוד 1
  • אני לא קוראת לזה טיפשות. פעם באמת זה היה מקובל לתת אוכל לילדים לפי שעון . האמת זה עד היום קצת ככה . אז להערות האלה אני מתיחסת ממש בסלחנות , משום שאני יודעת שהן לא באות מרוע. מה שכן אני מסבירה יפה שהיום זה קצת שונה , מצד שני גם להרגיל ארוחות מסודרות זה חשוב כי לנשנש כל היום זה באמת לא הכי טוב ... (תלוי מה כמובן ,אם זה פירות אני לא נגד ,גם מלפפון ושאר ירקות )

מאיה.
  • גם יש מסדר 3 פעמים ביום?
    How can you have any pudding if you don't eat your meat
    Pink Floyd
  • לא נותנת לו שטויות
    נותנת לו אוכל , בשר, גבינה, ביצה.. בקיצור כל מה שאני אוכלת - לא נשנושים
    יש ארוחות מסודרות בכיף גם אצלנו יש את ארוחת הבוקר ארוחת הבניים ארוחת הצהריים אח"כ עוד ארוחה קטנה ואז ארוחת ערב אבל אם הוא רעב בין לבין?
    בחיים לא הייתי אומרת לו לא על אוכל
  • ברור שאם הוא מבקש אוכל לא אומרים לא . וטוב מאוד שבין לבין זה לא שטויות ... אבל פעם הכל היה שונה , גם הנקה הייתה לפי שעון , אפילו מקסימום 10 דקות על הציצי וזהו מנתקים כי ככה אמרו.

מאיה.
  • על זה יש לי רק דבר אחד להגיד: "חמסה!" לבריאות!!!
  • תראי בגיל 11 חודש אולי לא הייתי אומרת לא לאוכל.
    אך כיום יש לי בנות, בנות שלוש וחצי ואני בהחלט מצביה גבולות לאוכל ומגדירה זמניים קבועים ושעות מסודרות.
    אני מאוד בקטע של אוכל מסודר בשעות מסודרות ושל אוכל בריא
    בקיץ אם בא להן איגלו או ארטיק אחה"צ אז כן בשמחה אבל לא סתם חטיף או משהו ובטח לא פני אוכל.

בשבת אני מפנתקת בעוגה חטיפים ממתקים זה כן - בשבת לא חוסכת מהן
    אך במהלך השבוע מאוד מקפידה .
  • מה זה לוחות זמנים מסודרים מבחינתה? 3 ארוחות ביום וזהו?!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה