פטריה בלשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך לעזאזל נפטרים מזה???

7 תגובות
עמוד 1

• אין לי מושגגג
    ממש מוזר... תרגישו טוב

• אולי כי אתם לא מסיימים טיפול?
    את יודעת מורחים עד שזה עובר לעין ומפסיקים.
    בדכ דברים כאלה זה טיפול כזה שממשיכים לשים גם אחרי שאת חושבת שעבר.
    אני חושבת שזו הסיבה. הרופא\רוקח אומר ככה פעמים ביום ככה ימים. אז צריך לפעול על פי זה במדויק. ואם אין שיפור פונים שוב לרופא כדי שיגיד איך להמשיך.
    זה יכולה ליהיות סיבה אחת

וגם תוך כדי זה להחליף את כל המוצצים. אולי מזה היא נדבקת כל הזמן.
  • מיצי את המוצצים אני מחליפה כל שבועיים/ שלוש.. אבל יש מצב שזו הסיבה! אני שוטפת אותם רק במים וסבון ויכוח להיות שבשביל לקטול מהם את הפטרייה צריך להרתיח

• א' ב' של נטילת תרופות זה לסיים טיפול!
    כועסת עליך.

תדעי להבא.
  • השערה פרועה: יכול להיות שהפטריה באה מבפנים (מהקיבה) והטיפול פותר את מה שרואים על הלשון אבל הפטריה נשארת וצומחת שוב.
    (אנחנו מתמודדים עם משהו דומה)
    אולי כדאי להעלות את האפשרות אצל הרופא

מיכל

• כן אבל כל הקטע של המשחה שהיא בולעת אותה והיא אמורה לרפא ( אם יש) את הפטרייה בקיבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה