סקררררררר להעביר ת'שיעמום..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם את קנאית?

2)עם בעלך חוזר שעה מאוחר יותר מהצפוי את מתחילה בחקירת שב''ק או מאמינה לכול מילה שהוא אומר?

3)את מסכימה שלבעלך יהיו ידידות?

4)את מקבלת בכייף עובדה שלבעלך יש חברים רווקים שעדיין עושים חיים בפאבים ומחליפים בנות כמו גרבים?

5)העם בגדו בך פעם?

20 תגובות
עמוד 1
  • כן, אני קנאית מטבעי, ללא קשר לבעלי.

1. אין כזה דבר אצלינו, אני יודעת תמיד כשהוא מתעכב ומתי הוא חוזר ואיפה היה - הוא
    תמיד דואג לעדכן אותי לפני.
    2. לא, כמו שאני לא מסכימה לעצמי שיהיו לי ידידים!
    3. אין לו חברים רווקים, מקסימום גרושים

• 1) כן מאוד
    2) אני מאמינה לבעלי בלם שלם, אין לו סיבה לשקר תמיד הוא אומר לאן הוא הולך ואם הוא מאחר הוא מודיעה בד"כ.
    3) לא
    4) שיעשו מה שבראש שלהם.
    5) עד כמה שידוע לי לא
  • אני קנאית. אבל לא היסטריה...
    מאמינה לכל מה שבעלי אומר. גם מאמינה שאם אין אמון גם אין זוגיות.
    יש לו ידידות, כמו שלי יש ידידים, אבל במינון! ואין מצב שזו מישהי שאני לא מכירה וגם אין מצב שזו איזו אקסית או משהו כזה.
    חברים שלו יכולים לעשות מה שהם רוצים. גם בעלול היה כזה פעם וזה עבר לו.
    למיטב ידיעתי לא בגדו בי.
  • אני לא קנאית.
    אין דבר כזה, אני תמיד יודעת איפה הוא ומתי הוא צריך לחזור. חוץ מזה שהוא לא יוצא בלעדיי, רק לעבודה או סידורים פעם במליון שנה.
    אף פעם לא חשבתי על זה כי לבעלי אין ולא היו ידידות. הידידות היחידות עכשיו זה החברות הטובות שלי עם הבעלים שלהן, אבל בעצם זה חברים משותפים.
    לבעלי אין חברים רווקים, כולנו עמוק בתוך חיי הנישואין!

• קנאית ברמות חולניות!
    אם בעלי חוזר מאוחר אני מאמינה לכל מילה שהוא אומר אבל הוא בכל זאת עובר חקירת שב"כ כי זו אני
  • קנאית מאוד

• לא קנאית
    מאמינה לכל מילה שלו -עוד לא תפסתי אותו בשום שקר הוא ישר כמו סרגל
    אין לי בעיה עם ידיות וגם עם אקסיות יש לו כמה ידידות שהוא שכב איתן לפני שהכיר אותי
    כמעט ואין חברים רווקים, והוא לא אוהב לבלות בפאבים ודיסקוטקים
    כן בגדו בי, החבר הקודם חופשי חודשי, כשנודע לי עזבתי ומיד!
  • אז ככה אני מאוד קנאית אבל גם בעלי מאוד קנאי
    אני תמיד יודעת איפה הוא , הוא תמיד מעדכן אותי
    לבעלי אין ידידות אבל גם לי אין ידידים
    יש לבעלי גם חברים נשואים וגם חברים רווקים ולא מפריע לי כי את כל הפגישות כולנו עושים יחד
    בחיים לא בגדו בי, הייתי עולה על זה בוודאות

• אני לא קנאית - אבל מקנא לבעלי
    אין מצב שבעלי יחזור מאוחר ולא יודע שהוא מתעכב
    בעלי לא מאמין בידידות וידידים לכן אין לו ידידות
    לבעלי יש חברים רווקים אבל אני יודעת מי זה בעלי שאני סומכת עליו במיליוני אחוזים ונדיר שהוא יצא איתם בלעדי
    עד כמה שידוע לי לא בגדו בי

• קנאית במידה

בעלי תמיד מודיע אם מתעכב אין דבר כזה שיעלם

אין לי כ"כ ידידים וגם לבעלי לא ממש- אולי כל מיני מכרות מהעבודה אבל ממש לא אכפת לי הוא לא נפגש איתן או בקשר יומיומי

אין לי בעיה שבעלי מדבר עם אקסית מגיל 18 כל יומהולדת- מסורת.. גם היא נשואה

אני סומכת עליו במיליון אחוז

יש לו חברים רווקים- לא הבנתי מה הבעיה בזה?

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי nesiha

האם את קנאית?

2)עם בעלך חוזר שעה מאוחר יותר מהצפוי את מתחילה בחקירת שב''ק או מאמינה לכול מילה שהוא אומר?

4)את מקבלת בכייף עובדה שלבעלך יש חברים רווקים שעדיין עושים חיים בפאבים ומחליפים בנות כמו גרבים?

5)העם בגדו בך פעם?

1. האמת שאני לא חושבת שאני קנאית. אני רכושנית, לאנשים פחות- לחפצים יותר. אבל לא ממש קנאית. נראה לי

• האם את קנאית? אני יותר רכושנית מקנאית - קנאה זה לא דבר בריא

אני ממש לא מהחוקרות, חוץ מזה שהוא תמיד מודיע אם הוא מתעכב - מאמינה בו וגם יודעת איפה הוא היה

3)את מסכימה שלבעלך יהיו ידידות? יש לבעלי מכרות רבות אבל זה לא שהוא נפגש איתן או משהו...

4)את מקבלת בכייף עובדה שלבעלך יש חברים רווקים שעדיין עושים חיים בפאבים ומחליפים בנות כמו גרבים? האמת שכבר אין לו חברים רווקים ואם יהיו אז מה?!

5)העם בגדו בך פעם? לא שידוע לי...
    ותכלס אם יבגדו ההפסד רק שלהם - אני יודעת מה אני שווה ומי שלא יודע להעריך את זה זאת רק בעיה שלו
  • 1. קנאית במידה
  • אני לא ממש קנאית...אולי טיפונת
    אין לארז שעה קבועה שהוא חוזר הביתה, רק אם חזר ממש מאוחר אני אשאל איפה היה שהתעכב כלכך אבל ממש לא חקירת שב"כ
    אין לו ידידות
    יש לו חברים רווקים אבל זה ממש לא מפריע לי- מה זה קשור אליי???
    ואחרון חביב, מעולם לא תפסתי בן זוג שלי בבגידה אבל לכו תדעו....
  • 1. אם לא מביאים לי סיבה אז אני לא קנאית.
    2. לא מפריע לי שהוא חוזר באיחור, זה גם בקושי קורה, מתי שמסתדר הוא חוזר, הוא מודיע אם זה משהו שצפוי שיהיה.
    אם לא, אז רק אם ממש דחוף לי שיגיע אז אני אתקשר, או אם משעמם לי כבר...
    אחכ אני שואלת מה נשמע מה היה וזה, זה לא חקירות שבכ זה התעניינות.
    3. אין לו ידידות. ואלה שיש אז זה יותר מכרות . בקיצור אין לו קשרים עם נשים.
    4. אין לו כאלה שמחליפים גרביים. ואלה שחיים בפאבים הוא לא ממש בקשר איתם
    כי אין על מה לדבר כבר, סדרי עדיפויות הוא כבר שונה...
    5. לא.

• האם את קנאית?

קצת , תלוי

בדר"כ הוא מודיע אבל אני לא מודדת לו זמן..חחח

לאאאאאאאא למה שיהיו ידידות מזה נותן?
    ואני לא מאמינה ב"ידידות" ....

אין לו חברים רווקים רק אחד פרוד עם ילד והוא ממש מעפן

5)העם בגדו בך פעם?

לא שאני יודעת..

• אני לא קנאית... אולי קצת אבל לא הייתי מגדירה את עצמי כקנאית.
    בעלי תמיד מעדכן אותי אם מאחר ולאן הולך ואני תמיד מאמינה לו. הוא שקרן גרוע!!!
  • לא קנאית כלכך.... במידה

בעלי לא מאחר מבלי להודיע לי ... ותכלס הוא לא מאלה שיוצאים או הולכים לאןשהוא מבלי להודיע...

מסכימה וגם יש לו ידידות ... הוא מורה כך שכל המורות חולות עליו

יש לו חברים רווקים - סומכת עליהם ועליו... הם לא מאלה שיוצאים ושוכבים עם כל מה שזז

ופעם כמעט בגדו בי.. חבר שהייתי איתו חודשיים דיבר עם מישהי בצט ורצה לפגוש אותה והיא במקרה היתה חברה שלי והיא זיהתה אותו בתמונה .

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה