תגידו..זה הגיוני?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שהבן שלי אמור להתחיל ב27 את הגן,שזה אומר עוד פחות משבוע,והיום הגננת מתקשרת לבשר לי ש"לצערה" היא נאלצת לא לפתוח בסוף את שנת הלימודים...והמפקחת מתקשרת ב"חביבות יתר" ומסבירה שזה המצב כרגע ואין מה לעשות אין אין,אני פשוט במצב של חוסר אונים אין לי פיתרון והם,זה ממש לא מעניין אותם שאני תקועה ככה..זה פשוט מייאש שגוף כזה מתייחס אליך ככה,והכי כואב הוא שאין מה לעשות..
    אהה,ושכחתי לציין שזה משפחתון של העירייה ובאחריות בלעדית של משרד התמת..

תגידו,מה אני אמורה לעשות בתור אמא עובדת,שרשמה לגן כבר לפני חצי שנה כדי שאני לא אתקע ודופקים לי כזה ברז,ועוד אין עם מי לדבר שם בכלל...
    נראה לכן הגיוני?!
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
6 תגובות
עמוד 1

• יווווווו אני בשוק
    אין לי מושג מה לענות לך אבל חייב להיות פיתרון
    עם כל הכבוד לחביבות יתר, שתמצא תחליף!
    אני בהלם

• שימצאו תחליף לגן!! שבוע לפני לא פותחים את שנת הלימודים ואין אלטרנטיבה?!
    ממש חוצפה

• אני בהלםםםםם
    תקראי את החוזה שוב כי אמור להיות כתוב מה קורה אם לא פותחים את השנה .. וגם תאריך מסויים שהם צריכים להחליט אם הם פותחים ...
    זה לא צודק ואני לא מאמינה שדבר כזה בכלל קורה !!!

באיזו עיר?

• אין דבר כזה!! לפי משרד התמ״ת הגננות חייבות לפתוח ב27.8

קודם כל!!! לאמא שלי יש משפחתון והיא פותחת ב27.8

והמשרד תמ״ת גם נתן לה את חמישה הימים שלקחו להם לפצל לחופשות.
    [/url
  • בנות,אתן יותר מצודקות וזה הכי לא פייר לעשות.דבר כזה,ועוד פחות משבוע לפני תחילת השנה?!כאילו הם באמת חושבים שאני ימצא סידור?!
    ומיכל..אני מירושליים ולצערי הרב זה קורה לי דווקא במקום שאני הכי אוהבת!!
    אתן לא מבענות כמה אני עצובה וממש חסרת אונים..מה אני כבר יכולה לעשות?!מזה אמא כזאת קטנה מול הגוף העצום הזה?!?!?

אני פשוט לא יודעת איפה לשים את עצמי מרוב עגמת נפש..
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה