קצת התעצבנתי היום... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אמא שלי באה אליי ועזרה לי קצת בניקיונות ובישלה לנו אוכל
8 תגובות
עמוד 1
  • מנסיון ואך ורק מנסיון
    א-י-ן על גן!!!!!!!!! כמה שתנסי לפתח אותה בבית, בגן הרבה יותר טוב לדעתי!!! רז נכנסה לגן ופרחה בו!
    כל האימהות עובדות, רובן לפחות והבוסים צריכים להבין שאת אמא וקורה מקרים שאת חולה או הילד.. שהבוס ישבור את הראש וידאג למחליפה כשלא תוכלי לעבוד.. מן הסתם הוא צריך לקחת את זה בחשבון.
    ממליצה בחום להכניס לגן..
    וגם אם הגן נפתח ב6:30 מי אמר שתשימי אותה בשעה הזאת בגן??
    תקחי אותה כשתצאי לעבודה ותקחי אותה כשאת מסיימת גם אם זה לפני הזמן.. לא ביג דיל

• תראי מצד אחד אמא שלך צודקת, גן מאוד מפתח, בעיקר השהייה במחיצת עוד ילדים בני אותו הגיל.
    ואם לא גן אז צריך למצוא חלופות כמו ללכת איתה לג'ימבורי או לאיזשהו חוג שבו תהיה לאוריה אינטרקציה עם ילדים בני גילה.
    אבל לגבי העבודה הספציפית שאת מתארת אני באמת חושבת שזה בעייתי
    כל הנטל יהיה עלייך ובהחלט צריך לקחת בחשבון את העובדה שיהיו לפעמים מקרים שאי אפשר לצפות מראש
    ילדים שנכנסים לגן חולים הרבה בתקופה הראשונה, אז מה יהיה?
    כמו שבעצמך אמרת, כל פעם שאוריה תחלה החנות תהיה סגורה?!
    זה לא מתאים ולא הגיוני...
    ואם יתקשרו אלייך מהגן תמיד צריך שתהיה לך חלופה שמישהו יבוא לקחת אותה במידת הצורך
    בקיצור לדעתי אם את כבר בכיוון של ללכת לעבוד צריך לעשות את זה מסודר
    בטח שלא שניה לפני שנפתחת שנת הלימודים...
    תנסי לחפש לך עבודה בשקט ותתחילי לחפש גנים כבר בחורף
    יש גנים שיש הרשמה לאפריל... תראי אולי תמצאי אחד כזה
    ואם לא יש לך מספיק זמן עד שנה הבאה ב"ה כדי למצוא לאוריה מסגרת מתאימה
    ולך כמובן עבודה שתהיי מרוצה בה ושתהיה מספיק גמישה בשבילך

• הדבר שהכי צרם לי בכל מה שכתבת זאת ההשוואה בין אוריה לילדה של אחיך!
    מה זה קשור? כל ילד עם ההתפתחות שלו! זה לא מעיד על חוכמה!!
    עומר לא דיבר כל כך טוב גם בגיל 3.5, אל החל ללכת בגיל 10 חודשים.
    דור התחיל לזחול בסביבות גיל שנה, אב התחיל לדבר עוד לפני גיל שנתיים.

כל ילד והקצב שלו!!!
    ואני מאוד בעד גן בלי קשר לכמה את משקיעה - האינטראקציה היומיומית עם הילדים עושה את שלה..

• אני לא אתייחס ללעבוד או לא לעבוד כי לאימהות הדילמה היא קשה ולא משנה מה תחליטי מישהו יפסיד
  • איך אני שונאת שמשווים בין ילדים.
    יש לי 2 אחיניות באותו גיל שנה וחצי אחת בגן והשניה לא. זו שבבית עם אמא שלה מדברת הכל מבינה הכל לא להאמין שמדובר בכזו פספוסה וההשניה בגן ולא מדברת בכלל בקושי כמה מילים.

• גם אותי זה משגע שמשווים בין הילדים, כל ילד והתפתחות שלו,,אה ולפני שאמא שלי נסעה הביתה היא אומרת לי אל תיעלבי אני אומרת את זה לטובתך..
    בקשר לגן אני מודעת למתב ששם היא תתפתח ויהיה לה חברה ואני בטוחה שהיא תיהנה.

תודה בנות
  • שעההההההההההה אני כותבת תגובה מהפלאפון של בעלי והוא מחליט פתאום שהוא נתקע ומת

אז בקצרה
    אני כן מאמינה בגישה שבגיל שנה ילד זקוק לחברה ומעון
    אבלללללללל יותר מכל אני מאמינה שלילד יש רק שני הורים אמא ואבא ורק הם מחליטים עבורו. כל השאר מוזמנים לייעץ ולא יותר מזה.
    ובטח לא לקבוע עובדות שגויות ולא להשוות בין ילדים = זה מרתיח!!!
    נועם ולהב שתיהן גדלות לאותם הורים עם אותה השכלה ואותה שיטת חינוך. ועדיין בגיל 11 חודש להב כבר חיברה 3 מילים יחד ושרה שירים שלמים
    ונועם אומרת אולי 5-6 מילים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה