amniotic band - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    לפני יומיים עשיתי סקירת מוקדמת, שבוע 15.
    זהו הריון שני, בהריון הראשון הכל היה תקין לאורך כל ההריון ובלידה.
    בתחילת הבדיקה הדבר שהכי בלט זו רצוע, האמניוטיק בנד. באורך 4 ס"מ ובעובי 2 ומשהו מ"מ. באיזור צוואר הרחם. זה לא צמוד לדופן, העוברית בריאה, ניצפו כל האצבעות וכל האיברים תקינים. המומחה שביצע את האולטרסאוד וגם הרופא המטפל הסבירו שזה יכול לגרום לסיבוכים אצל העובר (כריכה סביב ידיים רגליים וכד') ובעיקר הסבירו שממש אין מה לעשות אלא רק לקוות שהכל יהיה בסדר.
    בנוסף הם אמרו שככל שההריון מתקדם הסיכונים פוחתים (האם זה נכון?).
    לצערי הרב אני סקרנית מאד מאד, אז חיפשתי באתרים שונים בארץ ובעולם וראיתי כל מיני תגובות של רופאים שאומרים שממצא זה יכול לגרום גם לירידת מים מוקדמת, לידה מוקדמת, משקל נמוך בעובר. האם באמת אין מה לעשות? המחשבה שבכל רגע העוברית שלי יכולה להסתבך ברצוע הזו מלחיצה אותי מאד! האם יש לך מה לחדש לי בנושא? ואם באמת יתכן שלפתע היא תעלם?
    הרופא המטפל שלי אמר שצריך לחכות לסקירה המורחבת לצורך המעקב (זה יהיה רק בשבוע 23) האם מומלץ לפני כן לעשות עוד אולטרסאונד למעקב?
    תודה מראש,
    תהל

תהל
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

סה"כ אמרו לך ו/או קראת את כל הפרטים.
    מעבר לזה אין לי מה לחדש או להוסיף.
    הלחת הוא ברור, אבל באמת אין מה לעשות.

בהצלחה
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה