אהלן..
אני בהריון ראשון שבוע 18 ואני קוראת פה כבר די הרבה זמן ומחכימה ממכן :) ..קוראת את התמיכה אחת בשניה ואומרת לעצמי כל פעם כמה טוב שיש עם מי להתייעץ בלי שישפטו אותך על מי ומה שאת..אז תודה לכן :) מראש :)
אז הבעיה היא כזו.. בעלי החמוד א ד י ש ברמות שעוד אף אחד לא ראה מימיו!
הוא בעל מקסים ואוהב...אבל פשוט שום דבר לא מעניין אותו ולא מזיז לו...
למשל בכל פעם שמתחלף לו שבוע ההריון אז אני מספרת לו מה קורה השבוע, מה מתפתח אצל העובר וכו'. הוא די מקשיב (נראה לי) ולא ממש שואל שאלות ומתעניין ובסוף כשהוא קולט שאני מחכה לתגובה כל שהיא הוא אומר: ציטוט: "וואוו איזה יופי"

ואני נשארת ללא מילים..
ועכשיו צצה בעיה נוספת.. מקום העבודה שלו.. הוא מהנדס חשמל ואלקטרוניקה ויכול לעבוד בעבודה רווחית ומשתלמת..רק הבעיה שהוא לא עושה את זה!!
הוא עובד עכשיו במקום שהמשכורת שהוא מקבל שם פשוט מצחיקה בשביל מהנדס!ואני יושבת לו על הוריד כל היום ומנסה בטוב וברע לגרום לו לזוז ולחפש משהו יותר טוב.. משיגה לו מספרי טלפון של חברות השמה להייטק.. מתקנת ומשפצת לו את הקורות חיים, שולחת לו למייל כל מיני הצעות עבודה שיכולות להתאים... הוא רק צריך להרים את הטלפון ולהתקשר! וכל פעם הוא מתרץ תירוץ דבילי אחר למה הוא לא יכול עכשיו.. !! אני עובדת כמובן.. אבל בקרוב כבר אעבוד פחות והוא יהיה היחיד שיעבוד ואני מזכירה לו את זה בלי סוף.. אבל שום דבר לא מועיל! אפילו ניסיתי פעם אחת דרך אחרת ואמרתי לו "אז אולי אני אחפש עבודה בניקיון של וילות בנוסף לעבודה שלי בערבים ובסופי שבוע כי שמעתי שזה מכניס לא רע ותיהיה לנו עוד הכנסה" אז הוא ענה לי " אבל את בהריון, לא יהיה לך קשה?"

יש לו המון פוטנציאל והוא בחור חכם וכולם מתייעצים איתו לפני כל צעד שהם עושים בתחום הידע שלו...אבל פשוט לא אכפת לו מכלום... אדישששש כבר אמרתי?

בקיצור בנות יקרות אני צריכה עצה...עצה טובה ממי שחוותה ומזדהה עם הבעיה (וגם מי שלא

) איך לנער אותו ולגרום לו להבין שהכסף לא יצמח בגינה שלנו על העץ...