חדשה פה וחייבת עצה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אהלן..
    אני בהריון ראשון שבוע 18 ואני קוראת פה כבר די הרבה זמן ומחכימה ממכן :) ..קוראת את התמיכה אחת בשניה ואומרת לעצמי כל פעם כמה טוב שיש עם מי להתייעץ בלי שישפטו אותך על מי ומה שאת..אז תודה לכן :) מראש :)

אז הבעיה היא כזו.. בעלי החמוד א ד י ש ברמות שעוד אף אחד לא ראה מימיו!
    הוא בעל מקסים ואוהב...אבל פשוט שום דבר לא מעניין אותו ולא מזיז לו...
    למשל בכל פעם שמתחלף לו שבוע ההריון אז אני מספרת לו מה קורה השבוע, מה מתפתח אצל העובר וכו'. הוא די מקשיב (נראה לי) ולא ממש שואל שאלות ומתעניין ובסוף כשהוא קולט שאני מחכה לתגובה כל שהיא הוא אומר: ציטוט: "וואוו איזה יופי" ואני נשארת ללא מילים..
    ועכשיו צצה בעיה נוספת.. מקום העבודה שלו.. הוא מהנדס חשמל ואלקטרוניקה ויכול לעבוד בעבודה רווחית ומשתלמת..רק הבעיה שהוא לא עושה את זה!!
    הוא עובד עכשיו במקום שהמשכורת שהוא מקבל שם פשוט מצחיקה בשביל מהנדס!ואני יושבת לו על הוריד כל היום ומנסה בטוב וברע לגרום לו לזוז ולחפש משהו יותר טוב.. משיגה לו מספרי טלפון של חברות השמה להייטק.. מתקנת ומשפצת לו את הקורות חיים, שולחת לו למייל כל מיני הצעות עבודה שיכולות להתאים... הוא רק צריך להרים את הטלפון ולהתקשר! וכל פעם הוא מתרץ תירוץ דבילי אחר למה הוא לא יכול עכשיו.. !! אני עובדת כמובן.. אבל בקרוב כבר אעבוד פחות והוא יהיה היחיד שיעבוד ואני מזכירה לו את זה בלי סוף.. אבל שום דבר לא מועיל! אפילו ניסיתי פעם אחת דרך אחרת ואמרתי לו "אז אולי אני אחפש עבודה בניקיון של וילות בנוסף לעבודה שלי בערבים ובסופי שבוע כי שמעתי שזה מכניס לא רע ותיהיה לנו עוד הכנסה" אז הוא ענה לי " אבל את בהריון, לא יהיה לך קשה?"

יש לו המון פוטנציאל והוא בחור חכם וכולם מתייעצים איתו לפני כל צעד שהם עושים בתחום הידע שלו...אבל פשוט לא אכפת לו מכלום... אדישששש כבר אמרתי?

בקיצור בנות יקרות אני צריכה עצה...עצה טובה ממי שחוותה ומזדהה עם הבעיה (וגם מי שלא ) איך לנער אותו ולגרום לו להבין שהכסף לא יצמח בגינה שלנו על העץ...
19 תגובות
עמוד 1
  • לגבי האדישות- אלה הם גברים. מה שמעניין אותנו לא מעניין אותם. ככל שתפנימי אתזה יותר מהר יהיה לך יותר טוב ופחות מעצבן

• שיהיה בשעה טובה והמשך הריון קל תקיןד ומשעמם!
    אנחנו באותו השבוע... YAY

לגבי גברים והריון - יש את הסוג שמתרגש ויש את הסוג שזה לא מזיז לו. גם בעלולי כזה, פעם ראשונה שהוא הרגיש את העובר (שהוא כבר ילד בן 3.5) בועט, הוא אמר, אוש מגניב, והסתובב לישון.
    אל תתרגשי, זה בסדר. גם זה סוג של התמודדות.
    ד"א - קחי בחשבון שיש סיכוי סביר ביותר שייקח לו הרבה זמן להתרגל לתינוק החדש, בעלולי התחיל "להתאהב" בו רק אחרי שנה. חחחח ככה זה.

לגבי העבודה - תדברי איתו, תסבירי לו. נראה שהוא פוחד לעשות את הצעד ולהתקדם. לפי דעתי זה חרדה!
    מאיזה איזור אתם?
  • תודה על התגובות..
    אנחנו מהמרכז..ראשל"צ
    אולי זאת באמת חרדה... אבל פשוט נראה לי שהוא מחכה שיסדרו לו...וידאגו לו..ואולי מתישהו יקרה נס ואיזה משרה חלומית תיפול לו על הראש באמצע הרחוב...
    הוא עוד לא קלט שהוא הולך להיות אבא ושיהיה יצור קטן שהוא יצטרך לדאוג לו!
    אמא שלו סידרה לו את העבודה הנוכחית והוא תקוע שם מאז שסיים את התואר..פשוט נוח לא כנראה.. והוא לא מבין את גודל השינוי שהולך לקרות
  • לפי דעתי זו צורת חרדה.
    תנסי איכשהוא להעיר אותו, אפילו בעזרתה של אמא שלו.

ד"א - יש לי קשרים בחברות היטק במרכז אם את צריכה.
  • אתן צודקות ..אולי אני זאת שצריכה להפנים.. שהיחידה שכל זה מרגש אותה זאת אני... ולגבי העבודה... אולי אני אתן לזמן לעשות את שלו.. אולי כשתנחת המכה ופתאום לא תיהיה משכורת אחת הוא יבין .. ויתחיל לזוז..

ואגב ליבי... את מרגישה אותו זז...?
    טוב זה הריון שלישי את בטוח מרגישה.. זה הגיוני שאני מרגישה אותו משבוע 16... ??? מרגישה ממש נגיעות קטנות כאלה בפנים... שמאז התגברו כמובן :)
    אני רק מחכה כל היום לבעיטה הבאה..:))
  • וואוו אם תוכלי לעזור בעיניין הזה אני אהיה אסירת תודה... גם בשמו

אשמח לכל עזרה...

זה המייל שלי.. sveti2126@gmail.com
    תגידי לי איזה פרטים את צריכה ואשלח לך.. קורות חיים וכו'..

תודה תודה
  • הי.
    כן אני מדי פעם מרגישה אותה.
    גם אני הרגשתי את הראשון בשבוע 16, איזה כיף זה
    חכי הכי כיף זה שהבטן פתאום מתחילה לזוז לכל מיני כיוונים
  • מחכה כבר בקוצר רוח... !!
    הוא זכה לשם פצ'ולי .. חח
    וואוו שבוע 14.. חח מה יקרה בהריון 4 או 5 ב"ה..את תרגישי את התאים מתחלקים חח

איזה היסטוריית הייטק..כיף להיות מקושרת

המון תודות
  • חחחחחח
    נראה לי ארגיש אותם כבר ביציאה מהאבא שלהם. חחחחחחחח
    אבל נראה לי כרגע מספיק 3 (+ 2 כלבות גדולות).
    ד"א אני במקור מראשון, עכשיו גרה בצפון.
    ההורים שלי בראשון עדיין.
  • גם לייי יש כלב גדול בבית....
    האמת אני לא חוששת בכלל מהמפגש בין פצ'ולי לסאם (הקוסם..ויש לציין שקסמים כאלה עוד אף בעלים של כלב לא ידע )
    אבל מסקרן אותי איך זה זורם ביחד.. כלב ותינוק... ודווקא לא ממה שהכלב יעשה לתינוק אלא ההפך.... אם התינוק מכסח את הכלב ...לכעוס עליו...? ואם אז הכלב ירגיש שמגנים עליו ויתחיל לחצות גבולות... חח איזה מחשבות.... עוד שניה אני בוחרת לו בית ספר
  • איזה כלב יש לך?
    אני אוהבת כלבים גדולים.

מאיזה איזור את בראשון?
    כלב ותינוק מסתדר מצויין בבית - יש רק סדר איך להכניס תינוק הביתה, אסביר לך אם תרצי.
    נכון להיום, אמילי שלי (שהיא בת שנה וקצת) מקסחת את הכלבה שלי (הכלבה שוקלת קרוב ל 50 קילו), יש לי סרטון בפייסבוק שהן משחקות ביחד.
    הקטנה דוחפת לה אצבעות לעינים ולאף ומושכת לה באזניים, אני לא מרשה לה אני כועסת ומרחיקה אותה מהכלבה.
    בכל זאת זו כלבה מאד גדולה - ודי צעירה - ואמילי מציקה לה המון.
    חחחחח טורנדו קטן שלי.
  • יש לי לברדור מעורב... שחור ..חתיייךךך..
    גם אני אוהבת כלבים גדולים.. הקטנים מרגישים לי כמו צעצועים..
    אנחנו גרים ליד קניון הזהב..
    אין על ראשון :)
    איפה גרתם לפני המעבר?

אשמח להסבר על סדר ההיכרות עם התינוקי..
    ככה בכיף.. כשיהיה לך זמן... חח אם את עדיין זוכרת את פירוש המילה עם 2 ילדים 2 כלבות ובהריון..

• לגבי זה שבעלך לא מתרגש ולא משתתף איתך - זה לדעתי כי הוא עוד לא לגמרי קלט מה קורה
  • אני גרתי ליד איזור תעשייה הישן - בגני אסתר.
    ההורים שלי עברו לפני שנה לרחוב ירושלים קרוב ליקב.

לי יש 2 כלבות: גולדן מעורבת ופירנאית (ענקית).

לגבי הכנסת התינוק הביתה.
    אחרי הלידה, תשלחי כמה חיטולים עם פיפי מהבית חולים, ככה הריח של התינוק לא יהיה חדש.
    כשאתם חוזרים הביתה, תוציאו את הכלב החוצה, אם אפשר תעשו איתו סיבוב בחוץ ותיכנסו הביתה ביחד (אתם תינוקי והכלב). ככה הם מפרשים את זה שנכנסתם יחד הביתה ולא הבאתם משהו הביתה.
    וחוץ מזה - כמובן לא לשכוח להתנהג לכלב כרגיל, כולל מנת ליטופים וחיבוקים.
    אני מרשה לכלבות לגשת לתינוקות להריח אותם, וגם לתת כמה ליקוקים.
    אבל, כמה שאני סומכת על הכלבות שלי, אני לא משאירה אותם ללא השגחה לבד בחדר עם הילדים (הבכור מאד אוהב לדרוס את הכלבות עם המשאית שלו והקטנה אוהבת למשוך להם באזניים. אז......).
    הבכור שלי, היה רוב הזמן על השטיח, והכלבות צמודות אליו, מהיום הראשון.
    עם הקטנה כבר רכשתי לול, רק כדי להגן עליה מאוריקי הדיקטטור ולא מהכלבות.

אני בכלל מאד בעד תינוקות וכלבים, יש מחקרים רפואיים שמראים שילדים שגדלים צמוד עם כלב (ולא כלב שגר בגינה אלא ממש בתוך הבית) הרבה יותר מחוסנים וסובלים פחות מאלרגיות ומחלות בדרכי הנשימה.

• היי
    אין לי עצה ממש טובה לגבי האדישות אבל קראתי את השירשור ועניין הכלבים משך את תשומת ליבי..אני עוד לא יודעת בוודאות איך זה יהיה אבל יש לי כלב קטן ואני ממש מחכה שב״ה התינוק/ת יזחלו יחד איתו! זה בדוק שזה טוב לבניית האישיות שלהם
    יש ספר חמוד שנקרא- ״אבל אני הייתי פה לפנייך״ שמספר על תינוק חדש שמגיע הביתה מהעיניים של הכלב:)
    ב״ה שנלד (אני בשבוע 14) נקשקש על איך ומה עושים בעניין הכלב- ממה שראיתי אצל אחרים זה חייב להיות מסודר
  • ליבי התמונות משגעות

• תודה בנות על כל התגובות והעצות... וקבלת הפנים החמה

חח ליבי הם מהממים...שלושתם...:) מה את עושה עם הנשירה והשערות אגב...???
    ותודה על ההסבר..:) ארשום לי את זה בנקודות ואשתמש כשיגיע הרגע

שירה אני בהחלט אנסה את זה..למרות שאני משבחת אותו בלי סוף על זה שהוא בעל מקסים ואוהב...אולי באמת עוד אקסטרה מניפולציה תשפיע ..טנקסס

טל איך הספר...? גם אני שמעתי עליו... שווה?
    נקשקש ועוד איך... !!

• יש מסרק שאני אוהבת להשתמש בו קוראים לו פורמינטור.
    הוא מעולה כי הוא מוריד את הפרווה התחתונה.
    אני מברישה את הבנות פעם בשבוע וכמות השיער ירדה באופן ניכר. והפרווה שלהן זוהרת ונראית ממש טוב.
    חוץ מזה אני משתדלת להעביר מטאטא פעמיים שלוש בשבוע חוץ מהנקיון השוטף, במיוחד כשהילדודים היו על הרצפה (זוחלים).
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה