היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי בדיקת רופא צירים (לא מורגשים) פתיחה 1.5 צוואר מתקצר לא לוקחים סיכון כמו בלידה הקודמת כרגע אני בחדר לידה עם החלוק המגעיל
37 תגובות
עמוד 1
אוי בובה,
תחזיקי מעמד!
מלא חיבוקים
בשורות טובות
אוי אוי... איזה סרט.... תראי, עדיף שרופאים יהיו מוכנים ודרוכים... מקווה ומאחלת שתסחבי עוד כמה שבועות
[/url
למה לא מנסים לעצור התקדמות? אוף ממי שלי דברי איתי אני כל כך מודאגת
יוווו אמא מאמי שלי בשורות טובות תעדכני אותנו
בובה תסגרי רגליים!!!!!!!!
ותחשבי חיובי. הכל יהיה בסדר....
אוףף נשמה מקווה שהרופאים יעשו את המקסימום... ואכן החדר לידה החדש זה משהןא אחר
מחזיקה לך אצבעות
איזה חדר אלוף יש שם עכשיו אה? בובי אני בטוחה שיהיה בסדר.. את מלכהההההההההה והכל קטן עלייך!!! אם את צריכה משהו אני גרה נסיעה של 5 דק' מסורוקה ואני יכולה לבוא מתי שרק תרצי ובאמת! פה בשבילך
מחזיקה לך מליון אצבעות
מחזיקה לך אצבעות
תגידי לבובה שלך שממש חם בחוץ ואין מה לצאת עכשיו. שתחכה עוד כמה שבועות. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מחזיקה אצבעות שהיום את עוד תשחרררי הביתה!
טוב שאת מקבלת צלסטון, מקווה שתספיקי לקבל גם את המנה השנייה
תודה רבה בנות העבירו אותי למיון נשים וניתקו אותי מהעירוי ( קיבלתי 2 שקיות )
נטשה, מאמי, הכל יהיה בסדר!!!!! זוכרת, פעם שאלת אותי פה, למה ילדתי מוקדם?! וזאת היתה לידה ראשונה.... עד היום לא יודעת! אבל בדיוק ב 32+2 הגעתי למיון עם צירים ופתיחה של 1,5
הלוואי שהכל יהיה בסדר
יופי שהעבירו אותך למיון...
יווו מאמי אני באילת אז חא נכנסתי מהבוקר אני מקווה שאת בסדר ושתמשכי עוד קצת לפחות 3 שבועות
נשיקות!!!!
מאמיייי
הכל יהיה בסדר מאמי
נוגה זה בדיוק מה שחמותי אמרה וכרגע זה כבר מאוחר
עכשיו אני יכולה להגיד בוקר טוב בנות לילה ראשון עבר בשלום (קצת טראומתית מהמיון עצמו )