מה לעשות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות שלום, אני מחר נכנסת לשבוע 39. ביום ראשון הייתי במיון למוניטור חוזר אז הרופא אמר שיש לי מחיקה של 50 אחוז ואז יום שלישי חזרתי לביקור לרופא נשים שלי והוא בדק אותי עם יש לי פתיחה ואמר שאין כלום ושהוא לא רואה את הלידה באופק. באותו היום בערב התחילו צירים ומה שהכי מוזר שהם היו יחסית סדירים במרבחים של 8 , 7 דקות. אמרתי לעצמי אני ישאר בבית ונראה בבוקר אם יהיה יותר חזק ניסע למיון אבל בבוקר הכל נעלם כאילו לא היה כלום, עכשיו שוב בערב התחילו הצירים. ממש מוזר שזה קורה רק בערב. זה הריון הראשון שלי, האם זה בסדר שאני מחקה לבוקר כל יום? תנועות אני גם מרגישה! פקק עדיין לא יצא ואין גם ירידת מים
9 תגובות
עמוד 1
  • את ממש לקראת הסוף וזה טבעי שתרגישי צירים..
    כשיגיע רגע האמת את תדעי בוודאות!
    ו... לא נשאר לך עוד הרבה...
    לידה קלה

• קודם כל זה משמח שאני לקראת הסוף אני כבר רוצה להיפגש עם הקטנצ׳יק שלי, והדבר השני אני מבינה שזה בסדר שאני מחקה!
  • ממש בקרוב זה יקרה :)
    והצירים באים והולכים לקראת הסוף עד שיהיה סדיר/ירידת מים/מיעוט בתנועות ונוסעים למיון..
    בינתיים תנצלי את הלילות האחרונים של שינה רצופה

• יש לי עכשיו הפרשות שקופות וצמיגות כאלו, לא כמו לפני, איך נראה הפקק שיוצא? סורי על השאלה
  • הפקק זה כמו חילזון (בלי בית) ורוד ועם ריר...

גם אם הוא יוצא זה עדיין לא אומר כלום בוודאות מהבחינה של אם הלידה תיהיה עכשיו או בעוד כמה ימים.
  • לי יצא הפקק (נראה לי...) יחד עם ירידת המים
    הצירים זה טוב! אם נפסקים אז זה כנראה אומר שאת לא הולכת ללדת. אם ממשיכים ומתגברים אז...
  • הם כל הזמן משתנים פעם זה 5 דק פעם זה 7, אני לא יודעת אם זה סתם או לא. זה כאב שאפשר לסבול, אני כל פעם מנסה ללכת לישון ולא יכולה לא רוצה גם לפספס וגם לא רוצה להגיע סתם למיון!!! אני כולי בלבלות!!!! פשוט אתמול היה גם כחה רק בלי ההפרשה הזו! אני ינסה לשכב לישון אולי זה כמו אתמול יפסיק לי בבוקר!!!
  • זו לידה ראשונה, גוף מכין את עצמו.... הגיוני מאוד שיש לך צירים לא סדירים בנתיים. טיפ שלי, לכי לישון, אם את לא מתעוררת מכאבים, כנראה זה לא צירים שמבאים ללידה. בכל מקרה, את ממש קרובה שיהיה לך לידה קלה ובידיים מלאות!
  • בנות הבנתי דבר אחת שגם אם זה צירם סדירים של 3 צירים ב 10 דקות זה לא אומר כלום, באותו הלילה התעוררתי ב 3:30 מכאבים חזקים ב5:30 באנו למיון עם צירים סדירים, המוניטור הראה צירים ממש יפים ככה אמרה האחות אבל לא היה התקדמות כלל, מחיקה של 60% וקצה אצבע, שלחו אותי למחלקת נשים! שזה נראה לי הטעות, בהתחלה היו צירים חזקים ואז עם הזמן הם פשוט נאלמו. נהיתי ממש מוטשת, כבר חיכיתי שישחררו אותי הביתה, זה פשוט מכניס לדיכאון לראות את כל הנשים בחדר שלך שמתחלפות כל כמה שעות והולכות לחדר לידה ואת פשוט ממשיכה לשכב שם!! שחררו אותי אם אותו מצב כפי שבאתי 60% מחיקה וקצה אצבע, כשבאתי הביתה הלכתי לישון ב 2 ורק עכשיו התעוררתי, כמובן בין לבין התעוררתי מכאבים אבל לאחר מכן חזרתי לישון.. הרגשה כללית ממש חרה, זה נראה כאילו זה לא יגמר אף פעעעם!!! אני ממש מרגישה בדיכאון מזה! מפחדת שאני יכנס לדיכאון אחרי לידה בקלות! עכשיו אמרתי לעצמי אני לא יוצאת לחדר לידה עד שאין לי ציר כל 2 דקות לפחות! אמרו לי לחזור למוניטור ביום ראשון, יהיה ממש דיכאון עם יחזירו אותי עוד פעם בגלל צירים. אני ממש לא רוצה!! יש לי שאלה בשביל מוניטור אני צריכה הפנייה מרופא נשים? אם אני לא הולכת למוניטור במיון (כי לגבי מיון היא אמרה לי שאני צריכה הפנייה אליהם) יש לי גם טור למוניטור ביום שני אולי עדיף לחקות ליום שני?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה