תרומות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברות יקרות..
    אני עוזרת לאחות מהמרפאה לנשים באשדוד לאסוף פריטים לקטנטנים, לכל הגילאים, מניו בורן עד גיל בית ספר ולנערות במצוקה..

הנשים אשר צריכות את הבגדים נמצאות במקלטים.. ואין להן אפשרות בכלל לקנות לא אף פריט אחד.
    גם אם נראה לכן שיש כתם קטן.. אני בטוחה שהן יקבלו את הבגדים בברכה..
    האחות סיפרה לי שלתינוקות אין מה ללבוש :(

אני כבר עשיתי 2 נגלות..
    כמובן עם בגדים לפעוטות, ילדות וגם לנערות\נשים..

היא סיפרה לי כמה הנשים התלהבו, וכמה הן הודו ושמחו על המתנה הנפלאה.. אך כמובן שהכמות שהבאתי אולי תספיק ל 3 תינוקות..לא יותר..

גם הנערות, חטפו את הבגדים,שחלקם היו עדיין עם תווית ולא האמינו שהפריט הזה עכשיו שייך להן.. האחות סיפרה לי שהאושר שלהן היה עצום כלכך :)

כל מה שתוכלו לשלוח , להיפגש עמי ,או להעביר אליי אני אשמח.. זאת מצווה גדולה!!

במיוחד עכשיו לחגים.. אני בטוחה שזה ייתן למשפחות הרבה אושר!!

לפרטים לגביי משלוח או מפגש,זה המייל שלי:
    liana.raz.kal@gmail.com

9 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לך!!!!!!!!!!!
    אנחנו במעבר דירה, יכול להיות שאמלא קרטון בחפצים ובגדים לא שימושים במשך השבוע
    אצור איתך קשר בע"ה.

בהצלחה

• תודה שירה!!!!

אחכה להודעה ממך...
  • שירה אם הת תבואי לאשדוד ניפגש:)

דברו איתי בפייסבוק
  • מקפיצה לפני השינה :)

• אני בימים הקרובים אשב ואעשה סדר בבגדים של עידן, אני בטוחה שיהיה לי מה להעביר.
    אני מאשדוד, אז אני אקפיץ לך שבוע הבא.

• תודה למגיבות!
    מקפיצה פעם אחרונה..
  • וואיייי היום היום היום שמתי 2 ארגזים ושקית וואקום ענקית של בגדים שלי וגם של תינוקות שקיבלתי בעצמי - בתיבה של בגדים משומשים

וכל הכבוד על היוזמה

• שמרתי את המייל שלך..
    במהלך הימים הקרובים אני עושה סדר ומפנה מלא דברים
    אשמל לתרום...

• מיכלי העיקר הכוונה..
    אני בטוחה שגם הבגדים שלל יגיעו לידיים הנכונות..

ותודה לכל המעוניינות לתרום..

שתמיד יהיה לנו מה לתת ואף פעם לא נצטרך לקבל מאף אחד..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה