/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • /
14 תגובות
עמוד 1
  • מי את?
    מה נסגר איתך?
    ולמה נראה לך שאת יכולה להתנהג ככה????

לבחורה קשה!
    גם לי היה קשה!
    לכולנו!!

מה את מנסה לעשות???
    את פשוט חוצפנית! במקום לעזור את רק פוגעת!!!

גם לי יש עוד הרבה להגיד אבל אני אפגע בך קשות!!!!
  • מנהלות- לטיפולכן!!!!!
  • פורסם גם בפורום הורים
  • י'חתיכת מטומטמת!!!
    מישהו שם אותך להיות כאן שוטרת?!
    מישהו שאל לדעתך?!
    היא לפחות פורקת את מה שיש לה בכזאת תמימות של אמא חדשה ומבולבלת ואת כמו סתומה באה ומדברת ככה?!?!
    למה מי את בכלל שתדברי ככה?!
    היא אולי טיפה הגזימה עם ההתבטאויות,אבל אני בהחלט מבינה מאיפה זה בא לה!!אני לפחות מבינה אותה!!
    מה נראה לך שתשיגי בהודעה המכוערת שפתחת?!תשומת לב?בלאגן?אקשן?
    אז לפני שאחת המנהלות יטפלו בזה וימחקו את ההודעות אני יגיד לך שלדעתי את פשוט אישה רעה!!לבוא אליה שהיא כזאת מסכנה ובאמת שהיא נסערת וכתבה אתזה לא כי באמת הבת שלה "עושה לה את המוות" אלא כי היא סהרורית ומלאת הורמונים,וחסרת שינה ורעבה וחסרת תמיכה רגשית ואולי (ככה נראה לי רובינו עוברות את הימים של אחרי הלידה)והיא לא באמת התכוונה למה שכתבה!
    אם באמת היית רוצה לעשות משהו טוב היית פותחת הודעת עידוד וחיזוק ולא מנסה לעורר את הנושא שגם ככה העלה כאן ויכוח..

תחשבי טוב כמה רע וצער גרמת לה...ואם זאת היתה המטרה שלך...
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."

• מיה ורותם

• מיה ורותם

• אין אין ממש אישה אומללה ומשועממת שהדבר היחיד שיש לה לעשות זה לעורר פרובוקציות...
    היא מרגישה "גיבורה" לדבר ככה כשהיא חסויה!
    ממש הכעיסה אותי לא מצליחה להרדם ככה!!!

חוצפניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

• מיה ורותם

• רותם לא רק אותך היא הרגיזה

• ודנה אל תתיחסי מתוקה לאף מילה!!!
    היא סתם מנסה לעשות בלאגן על חשבון הגב שלך..
    אני אישית חושבת שאת אימא מקסימה ודואגת לבת שלך ורוצה רק את טובתה,ועובדה שכן פתחת את הנושא ולא הסתרת את הקושי!
    גם אני עברתי ועוברת את מה שאת עוברת וגם לי יש רגעי משבר קשים,וכן אני חושבת שמותר שזה יקרה,ואני אפילו לא מתביישת להגיד שגם לי זה קורה לפעמים הנפילות האלה!!ואיפה היא אותה אמא,"מלאכית" שאף פעם לא נשברת ולא קשה לה...מה היא משחקת אותה?!?!אנחנו אימהות לא אלוקים!!
    אז שלא תחשבי שאי מי מאיתנו חושבת כמוה,את אימא מקסימה בדאגה שלך ובכל השאלות שלך שרק רצית ללמוד ולהחכים מהם..

את מקסימה!!והיא עוד תגדל ותשכחי את התקופות הקשות!!
    טוב,עכשיו קצת נרגעתי אז אפשר ללכת לישון

לילה טוב..
  • הדבר היחיד שיש לומר לך שאת חתיכת מטומטמת
  • לא ראיתי את ההודעה, אבל מהתגובות אני מבינה כבר את אופי ההודעה

• ואני רק סקרנית לדעת מה נאמר פה שהיא כל כך חריג לעומת השרשור דאז שבגללו דנה עזבה בכלל - כי אלי לא העזתן להגיב בכזאת תדהמה וקטילה כשהעזתי להביע דעתי לדנה
    סתם מסקרן אשמח אם מישהי תשתפני
    תודה
    ובינתיים נועלת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה