-
תודה יקירתי, מיה כבר עידכנה אותי
-
מההה??? מה פספסתי?
-
ועוד משהו אני לא רוצה לשפוט את הבחורה כי אני לא ראיתי בעיניים מה היא כתבה
מבחינתי היא לא שונה ממני שבחרתי להגיד לדנה את דעתי על ההתנהלות שלה - יש כאלה שאין אצלן אחד בלב אחד בפה - מה שבפנים יוצא החוצה, גם אם זה בבוטות - זה לא אומר שזה מתוך כוונה רעה
-
טוב, גללתי קצת למטה ופחות או יותר הבנתי
-
סבבה שמרית אבל לא אני ולא את ראינו באמת מה היא כתבה
ולפעמים דברים הם בעיני המתבונן
ולכן אני מעדיפה לא לשפוט
סמכתי על דברי הבנות נעלתי את השרשור - אבל אני לא אקטול פה "חסויה" על סמך עדויות שמיעה
-
כן אבל הבנות ציטטו חלק מההתבטאויות שלה ולכן כתבתי את שכתבתי
-
מה אני אגיד לך בסופו של דבר הבחורה מחקה את דבריה ובזה צריך להסתיים הסיפור
-
סיוונוש..
אם היית רואה בעיניים מה היא כתבה היית מבינה שזה הרבה מעבר להביע דעה..
זה לא שהיא אמרה מה היא חושבת קצת בבוטות,היא ממש השפילה אותה ופגעה בה והכל כולל מילים קשות ומכוערות וכמובן שיהיה יפה לא חסכה גם באייקונים..
תיראי,השרשור ההוא של דנה,אני אישית בחרתי לא להגיב בו אבל זה מסיבות אישיות
אין לי בכלל בעיה עם זה שאת וכל מי שהיתה בדעתך כתבתן לה אתזה בדעה נחרצת ואולי קצת בוטה,אבל היה ברור לכן שהמטרה שלכן היא רק קצת "לעורר" כדי שתקבל את הביקורות והעזרה שמציעים לה שהיא רק מתוך דאגה ואיכפתיות..
אבל כאן זה היה שונה!!
קודם כל,היא פתחה את ההודעה מחסויה,אם היתה רוצה "רק" להביע את דעתה הנחרצת-לא היתה פותחת שם חסוי.
חוץ מזה,כמו ששימרית אמרה- יש להביע דעה ויש להשפיל!!
וזה מה שהיא עשתה!!!
השפילה אותה בצורה נוראית ומכוערת,פשוט לא האמתי כמה אישה יכולה להיות רעה!!
המניע שלה הוא בטח ובטח לא היה לחזק את דנה וברור שלא להביע דעה כדי לעזור לה,אלא פשוט רצתה לעורר פרובוקציות על חשבונה!!
סליחה,אבל מישהי שמשמיצה אמא כל כך מקסימה (שאיך שהיא בחרה לקחת את השירשור שהיה,זאת כבר בחירתה) אבל ברור שכל מה שכתבה והתבטאה היה רק מתוך דאגה לתינוקת שלה,ובואו נתחשב בכמה הורמונים אנחנו "מפוצצות" אחרי לידה וכמה רעבות ועייפות ורוצות תמיכה,אז זה מה שגרם לה לדבר ככה!!
אבל שמישהי תכתוב לה דברים כל כך מכוערים ומבזים?!
בכיתי בשבילה!כאבתי את כאבה!!
מסכנה,אני מקווה שדנה לא הספיקה לקרוא אתזה..
בקיצור הזדעזעתי!!!
זהו...
"אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
-
אני מסכימה עם מה שאתן כותבות, יש להביע דעה ויש להשפיל
לא יודעת מאיפה בא לחסויה הרצון לומר את הדברים ובהחלט חבל לעורר פרובוקציות.
וביננו חחחחחחחחחח גם אם היא לא קראה את השרשור אתן עוזרות ומשחזרות אותו בשבילה
-
לא ראיתי את השרשור.אבל לפי מה שרשמתם זה ממש מזעזע למה?!?!
-
סיון,
אני השתדלתי לא לכתוב ציטוטים מתוך ההודעה הזאת,
בכל מקרה החסויה ה"יקרה" שלנו דאגה לפרסם אתזה גם בפורום הורים חדשים ככה שסיכוי קלוש שהיא פספסה אותו
בכל מקרה,גם אם קצת חשפתי בהודעה שלי את מה שנאמר באותה הודעה זה לא משנה כי אני מגינה עליה ובאה ממקום טוב,ולהיפך לדעתי זה גם יחזק אותה שאנחנו כל כך הזדעזענו ממה שהיה..
אגב,שההיא באמת מחקה את ההודעה שלה ככה שגם הצלחנו

-
גם שם כבר לא ניתן לקרוא
ממש חוצפנית ומגעילה מי שמסוגלת לכתוב דברים מזעזעים כאלה ועוד בשם בדוי!
-
מי זאת דנה? מיה תי ??
-
-

וואו מעניין מה נאמר שם..
-
יוו מה קרה לחתימה שלי?? נעלמה לה חחח
-
חחחחחחחחחחחחחחחח תהיי גבר
חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא לא יוליה את משהו מיוחד
-
סיון, אני לא כל כך יודעת מה היה כאן, מה קרה עם דנה ולמה היא לא מגיבה כאן יותר, אבל אני כן זוכרת מה זה להיות אמא טריה שחווה הכל בצורה קשה ולא יודעת איך להתמודד עם הרגשות שלי, וכולנו יודעים איך זה הסתיים אצלי - בדיכאון אמיתי אחרי לידה ואני עדיין מקבלת תרופות
-
ליהי אין לי כח להיכנס לזה שוב פה
-
בכיף ממי שלי, אני אשמח לשמוע כי באמת חבל לי וכואב לי
-
בגלל שזאת יכולה ליהיות כל אחת מהפורום הזה
מאוד לא נעים לי. מה אני יעשה עכשיו?
זה יכולה ליהיות כל אחת כאן.
והיה אפשר בערך להוציא קלסטרון מאופי הכתיבה...
למרות שמעצם היותו הזוי ברמות על זה היה נראה לי לרגע מפוברק לגמריי
ובכל אופן,
לדעת שיש פה אחת כזאת שרשמה את מה שרשמה.. שלא נרדמתי עד 2 בלילה לראות מתי כבר ימחקו את הזוועה
ולראות מה קורה עם זה
אולי נשנה את כותרת הפורום ל-תמיכה ברכישות ונושאים על הלו קיטי.
הודעות כאלה שהיו פה בלילה לא נותנות לגטימציה להגיד קשה לי . כן אפילו בלי להתבטות יותר מזה.
ממש לא נראה לחסויה הזו שאפשר לדבר כאן על דברים שמצריכים תמיכה.
אי אפשר אפילו להתלונן שילדים לא אוכלים, שהם לא ישנים, אי אפשר לרשום כאן
שאוי הוא התעורר כ"כ הרבה בלילה ואני מתה מעייפות כבררררר
אי אפשר לרשום אפילו כאלה דברים- לפי דבריה של החסויה הזאת.
אז לפני שאתן בנות, הולכות להתלונן על טיפת חלב אפילו, עד כמה הן מלחיצות אותכן, תדעו שנולדת חסויה כזאת.
אז מה את גברת חסויה רושמת בפורום? סיימת להקנות לילדייך השכלה אקדמאית? לא! אז קודם כל הם ואחכ הפנאי שלך!
-
מיצי...
זה עצוב שזה קרה,אבל אין מה לעשות- חייב להמשיך הלאה..
אסור לתת לאחת כזאת לשבור אותנו ולגרום לנו לחשוב ככה על הפורום..
אגב,כמו שבאמת כתבת אפשר לדעת מי זאת שכתבה אתזה והיא אחת מאיתנו..
ואגב,היא הסגירה את עצמה בלי לשים לב ואני יודעת בדיוק מי זאת,
אבל זה כבר לא משנה,היא נראה לי נבהלה ומחקה את ההודעה..
אז,בובה תמשיכי הלאה ופשוט תשכחי מזה,אין מה לעשות....
-
פשוט גועל נפש !!!
[/url
-
-
בנות אני חייבת לציין שאתן לוקחות את זה קשה מדי ורחוק מדי
אני יודעת מה היא כתבה ראיתי הכל ולא משנה איך
-
סיון, אני כ״כ מסכימה איתך. ראיתי את מה שהיא כתבה עוד אתמול בלילה ואת האמת אני מסכימה עם דעתה, רק לא עם הניסוח שלה. היא אמרה את כל מה שאתן רשמתן בשרשור הקודם, רק בצורה בוטה יותר.
אז
קחו את הדברים בפרופורציה. נכון שהניסוח שלה היה חריף מידי, נכון שזה שהיא רשמה כחסויה הופך את זה לנמוך, אבל הפורום הזה משמש אותנו להבעת דיעה וזה מה שהיא עשתה.
-
וואו נראה לי שפיספסתי אקשן.
-
סיון סליחה..
אני ממש לא מבינה את הלגיטימציה שאת נותת לזה כאן!!
לפחות מתוקף תפקידך את צריכה להזדעזע!!
ואת עוד מנסה להבין אותה?!?!
זה לא מקובל עלי!!
זה היה מספיק חמור כדי שנגיב כמו שהגבנו ומספיק גועל נפש כדי שניקח אתזה מספיק רחוק!!
ואם יש כאן עוד בנות שלא חושבות ככה ולא מראות שזה ממש חמור אז למה שזה לא יקרה שוב?!אהה?!
סליחה ואם דנה סובלת מדיכאון לידה (לצורך הדוגמא..) אז מה הגברת הנחמדה רצתה לעזור לה בדיוק?! להגיד לה כמה אומללה הבת שלה?!או לרמוז קצת בישירות משהו כמו "מי נתן לך בכלל להיות אמא"?!
למה מי היא בכלל שתדבר ככה?!שתרצה ל"החטיף" לה כאפה?!אז היא ממש ריחמה עליה שלא פנתה לרווחה,רק מתוך "דאגה" כמובן!!
ואני מקצינה כדי שתביני את החומרה שבדבר!!
הפורום הזה נועד כדי לתת באמת תמיכה אחת לשנייה לא כדי להשפיל ולבזות אחת את השנייה ואני חושבת שבתור מנהלת את צריכה להבין כמה זה חמור (או לפחות כלפי חוץ) כדי שמיקרים כאלה לא יחזרו שוב..
ואני לא היחידה שהיתה בשוק,ככה שאת לא יכולה להגיד שאולי אני רגשנית מידי!!
כמה בנות הגיבו כאן בלילה ותראי את התגובות שלהן!!
בעייני זה מספיק חמור,ואני לא רוצה לחשוב על דנה כמה ההודעה הזאת בטח "עודדה" אותה וממש "הרימה את נפשה" אז שאף אחד לא יספר לי סיפורים זה היה מספיק בוטה ומגעיל,מספיק לפחות כדי שיצדיק את הזעזוע שזה חולל.
זו דעתי ומקווה שאני לא היחידה...
-
סיון, בתחילת השרשור לא הבנת בכלל על מדובר
[/url
-
אהה וויקי סליחה מה שהיא כתבה בפירוש לא היה להביע דיעה!!
אין לי בעיה עם דעות,ולהיפך אני בעד!!
יש כאן הרבה בנות ישרות ודוגריות ואני ממש אוהבת אתזה!!
אני לא אוהבת את כל ה"התיפיפויות נפש" האלה-אני אומרת בפרצוף מה שיש לי,אבל היא לא הביעה דעה,היא השמיצה ופגעה לכל דבר!!!!!!!!!
אז תפסיקו לתת לגיטימציה לדבר כל כך מגעיל!!!!
-
רותם
[/url
-
רותם, את לא היחידה.
אגב, שלום ונעים מאד. אני שרון, השכנה מלמטה. לפעמים אני קופצת לבקר - לא לעתים קרובות מידי, אבל רובכן מכירות אותי מ"תמיכה נפשית".
שרון שמש
M.Sc
פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
www.sh-cbt.co.il
-
אין לי מושג מה היה כאן
אבל צורם לי כבר כל העניין סביב דנה
וההתחסדות הזו כאילו היא היחידה שקשה לה, כאילו אסור שיהיה לה קשה ומפחיד
כאילו היא היחידה שקשה לה להניק ולהתמודד עם חיים חדשים ואחרים לגמרי
זו לא חוכמה לשפוט מעבר למסך של מחשב
אני חושבת שדנה צלחה הריון לא קל והיא עושה הכל כדי שלבת שלה יהיה טוב
מה לעשות לא כולנו יודעות איך להניק על ההתחלה
ומה לעשות לא לכולן יש עזרה וצריכות ללמוד הכל לבד
לי אישית ממש חבל שדנה לא כותבת כאן בגלל כל הדברים האלו
היא אחת הכותבות שאני יותר מחבבת וחושבת שזה פורום תמיכה שהיה אמור להכיל אותה
ולעזור לה ברגעים הכי קשים שלה, גם אם היא כתבה שהבת שלה עושה לה את המוות
אני כבר שמעתי אימרות יותר קשות בלהט הרגע
אז מה??
-
גולי -
-
וואו... לאן השרשור הזה הגיע!!!!
קודם כל- אני לא חושבת שהשרשור הקודם של דנה היה כל כך שופט ולא מפרגן. הבנות כתבו את שחשבו וכולן הבהירו שהן כותבות מתוך אכפתיות ורצון להראות את הצד החיובי ואת הצורך שדנה תצליח להתרומם מהקושי ולהעזר באמצעים שכן עומדים לרשותה (גם אם הם דלים).
דבר שני- לאף אחת לא מגיע שישתלחו בה ויתבטאו כלפיה בצורה כל כך בוטה! ולהסתתר תחת כינוי של חסויה זה עלוב בעיני.
ולך, חסויה יקרה, עצם זה שחשת צורך לפתוח משתמש חסוי זה מעיד על כך שידעת שדברייך יפגעו בדנה ועל כך- כתיבת הודעה בכוונה תחילה לפגוע- אין מחילה. כמו ששרון כתבה, רובנו מרגישות כאן כמו בבית (שיקרי או לא זה לא באמת משנה), וכמו בכל בית ובכל משפחה יכולים להתעורר חילוקי דעות וחיכוכים. אבל פגיעה מכוונת באחת הבנות פשוט לא מקובלת ולכן יש צורך להוקיע את התופעה.
מצד שני, חשוב להבהיר כי אנחנו אכן פורום אינטרנטי ויש לכולן את האופציה להיחשף ולחשוף, לכתוב מחסוי או ממשתמש ״גלוי״ ועל כן כל אחת שנמצאת פה צריכה לקחת בחשבון שיהיו מקרים כאלה. שכל אחת תחליט בשביל עצמה האם היא מעוניינת להישאר כאן עם כל היתרונות והחסרונות של פורום אינטרנטי.
ועכשיו ברשותכן, קינדרון רוצה חביתה
-
לא יצא לי לראות את השירשור - ואני לא ממש רוצה להתערב ולהביע את דעתי
אני רק רוצה לשלוח מלא
-
אני לא דנה...
אבל כן חשוב לי להבהיר נקודה! מה שכתבה החסויה היה ברמה הכי משפילה שיצא לי לקרוא עד היום!
זה נכון שבאינטרנט הכל פתוח ופרוץ וניתן לקרוא הכל ולהגיב על הכל ולא להזדהות וצריך לקחת זאת בחשבון כשבאים לרשום הודעה אישית או כל הודעה אחרת והפורום הזה עד כמה שאנחנו אוהבות שהוא מחבק ואוהב ותומך, בטוח פתוח לעיניי אנשים שאולי לא היינו רוצות שיידעו מה עובר עלינו.
יחד עם זאת!!!!!!!
גם לא כאן, גם לא כשאפשר להתחבא מאחורי חיסיון כזה או אחר אני לא חושבת שיש מקום להשפיל ככה מישהו!!!
סיון- יש הבדל משמעותי בין השרשור הקודם שבנות רשמו לדנה שהן חושבות שהיא מגזימה וניסו להראות לה את הדברים בצורה אובייקטיבית באמת ניסו לפקוח לה את העיניים לבין השרשור שנכתב כאן אתמול. זה היה באמת משפיל.
אילו מישהי הייתה כותבת לי משהו כזה הייתי ממש נעלבת! ואני לא נעלבת בקלות! סביר שגם הייתי יוצאת עליה כמו שצריך... אבל דנה, כבר בחרה כנראה לעזוב את הפורום שלנו, בין אם מוצדק או לא... בין אם תחזור או לא... בין אם בחרה לברוח או כל סיבה אחרת.
אני לא מצדיקה את ההנהלות של דנה, אבל כל אחת חווה את אחרי הלידה אחרת. אני למשל לא אהבתי את עמית. גם אמרתי את זה, ואבא שלי ואורן ממש נלחצו ושמו עליי 70 עיניים לראות שאני לא מדרדרת לדכאון. יש נשים שאין מי שישגיח עליהן ככה ויש להן פורומים כאלו ואחרים והבנות בשרשור הקודם באמת ניסו לפקוח את עיניה של דנה, לדעתי- זה היה מבורך!
השרשור של אתמול ממש לא נועד לפקוח עיניים! נועד להשפיל? כן! לפגוע? כן! להראות כמה הכותבת היא אישה קטנה ובזויה? כן! באמת שזה היה פשוט מגעיל!!!
ולך- אמת לאמיתה... מאחלת שאף אחד לא יתייחס אלייך לעולם כמו שבחרת להתייחס לדנה, אני מאמינה שככה את גם חיה את חייך ומאמינה בלב שלם שזה גם מגיע לך לחיות ככה. תחת מעטה של חיסיון, ברחת חזרה לקונכיה שלך שניה אחרי שראית את התגובות שהצלחת לעורר בפרובוקציה שרצית והצלחת לעשות!
כל טוב לך!
-
את האמת לא קראתי את השרשור ולא התייחסתי עד עכשיו כי לא רציתי להיכנס לזה אבל מה שמיה תי רשמה כל כך נכון.
אני את אוריאל לא אהבתי בשנה הראשונה - יותר טסתי על אוטומט. אז? זה הופך אותי לאמא לא טובה?
היום אני מתה עליו ועל נטלי ואני חושבת שאני עושה 110% או יותר נכון 100000% בשבילם!!!!
כל אחת לוקחת את הלידה איך שהיא לוקחת אותה ולפעמים זה ממש לא מתוך בחירה. דכאון אחרי לידה זה לא בחירה אישית!!!
אז חלאס!
דנה -
-
לורה
-
אודליה תתפלאי אני לא יודעת מי זאת ואל תנסי לרמוז רמזים מיותרים.
והסיבה שאני יודעת מה היה בשרשור זה כי מישהי, ולא אזכיר את שמה, דאגה לצלם את השרשור המדובר בפלאפון כדי להראות לי בבוקר במידה ולא אספיק לראות.
רותם "מתוקף סמכותי" לא מוחק את דעותיי.
גם אני עברתי דכדוך אחרי לידה אצל להב, כמו רוב האמהות הצעירות , גם אני הייתי במקום הקשה הזה, גם אני נעזרתי המון בתמיכה של הפורום בעצות ושאלות חוזרות ונשנות.
אבל!!!! וזה אבל גדול, פה ארשום לכן בדיוק מה מפריע לי בדנה....
תמיד תמיד תמיד תמידדדדדדדדדדדדדדדדדד דאגתי להעריך כל תגובה ותגובה, לנסות, לבדוק, לא ביטלתי מראש, כתבתי שאלה הגיבו לי תגובות ודאגתי להודות בחזרה.
מה שדנה עושה והרבה פעמים פשוט מפריע לי אני מודה היא פשוט פותחת שוב ושוב את אותה השאלה בלי להתייחס לתשובות שנאמרו ולתגובות בשאלה הקודמת.
וזה חלק מהשליליות שבה, זה מה שכל כך מפריע לי - יש תחושה ששום דבר שנגיב או נעשה או נציע לא יהיה בסדר, כי הכל רע ואצלה הכי גרוע והיא הכי אומללה - זה לא עובד ככה.
למה לפנות לפורום של אמהות? כדי לקבל עצות.
למה אחרי 9 חודשים שכל יום כל יום היא פתחה הודעות בלתי פוסקות כמה רע לה מזה וחרא לה שם ובאסה לה ומגעיל לה וקשה לה - למה בגלל שרשור אחד שבו בנות כותבות לה תגובות פחות תומכות ויותר בונות היא פשוט קמה והולכת לפורום אחר - ושם באה ואומרת להן "אושר שיש סעולם אנשים כמוך.... וכמו עוד המון בנות שמוכנות לעזור ללא תנאי וכל רגע נתון - זה לא ברור מעצמו! תאמינו לי, אני יודעת....."
אז בגלל שאני בטוחה (או לפחות ממש רוצה להאמין) שהבחורה החסויה קראה את המשפט הזה שהיא כתבה ובגלל שאני בטוחה שזה פגע בה מאוד, כי היא בדיוק כמו הרבה אחרות פה עמדו מאחורי דנה תקופה בלתי פוסקת וללא כל תנאי וכל רגע נתון והיה בה צורך לשפוך את הכעס.
אחזור ואומר כי כנראה לא הדגשתי את זה מספיק, אני לא חושבת שראוי להיכנס כחסויה, לדעתי זה נמוך ופחדני.
אני לא חושבת שהיתה צריכה לדבר בצורה כזאת פוגעת.
אבל אני עדיין בטוחה ומנסה להאמין מהכרותי עם כל בנות הפורום הפעילות - שזאת לא היתה הכוונה שלה וניסוח שגוי הוביל להודעה לא הולמת.
ושרוני מה שאת עושה לא שונה - את באה לפה אחרי אף פעם שאת פה, ולא חווה את האווירה שיש אצלנו בפורום ואת ההכרויות והכוונות האמיתיות ושופטת אותנו - זה לא ראוי
-
יאו אני בהלם...
לורה רותם ומיה לייק ענקי
-
-
תודה ויקי
-
אני מחזקת את סיון, ללא קשר להודעה המשתלחת שמישהי בחרה להטיח בדנה בלילה
-
מיה, רותם, לורה, אודליה
-
אושר שלי חס ושלום לא פוסלת את דעתך זאת זכותך המלאה לתמוך בדעה של מי מאיתנו
אבל אני תוהה לעצמי איך מישהי שבאה לפורום לפני שבוע וחצי יכולה לתת אבחנה לגבי דברים שנמשכים 9 חודשים?
-
סיון איתך בכל מילה
-
טוב, שוב אין לי מושג מה נרשם בהודעה אבל אני נגד כל הודעה שפוגעת בבן אדם אחר במכוון.
אין לי מושג איזו הודעה דנה פתחה שנתנו לה ביקורות ועצות שגרמה לה לעזוב - גם את זה לא ראיתי. אבל מהכרות הבנות כאן אני בטוחה שזה בא מכוונה טובה לבנות.
סיון - יש אפשרות שאת שמה לי פה את ההודעה שלה ואת התגובות שגרמו לה לעזוב? תודה!
-
לורה אני אנסה לאתר את זה
אני לא בטוחה שאצליח
-
סיון, אני מתקשה להבין עדיין מה מפריע לך
היה לה רע, דברים לא הסתדרו לה, בעלה עצבן אותה
וזה תוך כדי הריון לא קל! אז היא כתבה פה שרע לה
זו המהות של פורום תמיכה - לכתוב, לשפוך ולהוציא
לדברים לוקח זמן להשתפר
ויש לפעמים סיטואציות שרע ומגעיל בחיים ודברים לא נראים טוב למשך הרבה זמן
את אולי יותר פרקטית אבל אי אפשר לשפוט בן אדם עד שאת חווה על בשרך מה שהוא חווה
היה לה הריון בסיכון, היא הייתה מאושפזת וכל זה לבד!!
בלי משפחה, בלי אמא שתעזור ותתמוך. אנחנו לא יכולות להבין מה עובר עליה
ואסור לנו לשפוט אותה
ומותר לה שיהיה לה רע
ומותר לה לפתוח מאה הודעות ביום
מותר לה להתבכיין ולהגיד שקשה לה ורע לה והילדה עושה לה את המוות
מה לעשות, לא הכל יפה, קל ופשוט בחיים