אני ובעלי - בעיה רצינית (זהירות הולך להיות ארוך) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני אחת מכן, ואני מאוד פעילה כאן. אבל משום מה הפעם העדפתי לא לחשוף את עצמי.
יש לי בעל... מקסים, אוהב, אכפתי, מה הוא לא?! אין דברים כאלה באמת... באמת שאני מאחלת לכל אישה בעל כזה.
אבל יש בו משהו שמעצבן בי... הוא פתח מיד אחרי החתונה שלנו עסק שלא ממש הצליח. והוא טוען שחלק מזה באשמתי כי לא ידעתי לפרגן כשנפל ולעזור לו לקום.
הוא המשיך עם העסק הזה - חשוב לציין כי בתקופה שפתח את העסק הוא היה בשלילה דבר שגם די מנע ממנו לגלגל את העסק ולסוע מלקוח לקוח. ואז הגיעה הצעה שהוא אהב מאוד עם שכר טוב והוא החליט לקחת את העבודה הזאת ולסגור את העסק.
עכשיו... הוא הלך וסגר את העסק אבל אז קיבלנו מכתב מביטוח לאומי כי אנחנו חייבים סכום גדול לביטוח לאומי על זה שהוא פתח את העסק ולא שילם מההתחלה לביטוח לאומי.
אנחנו בהריון ראשון ובע"ה עוד קצת ואני צפויה ללדת בע"ה. - לקחתי את זה קשה מאוד ודרשתי ממנו בלשון של מעטה ללכת לרו"ח לראות מה עושים ומה אפשר לעשות. הוא לא הולך, אומר לי אני מחכה שהוא יתקשר אליי... סליחה?!?! הוא צריך להתקשר אלייך? למה זה החוב שלו שזה דחוף לו? אמרתי לו שהוא (בעלי) צריך לרדוף אחרי הרו"ח ולא ההפך.
אתמול זה די התפוצץ... וכבר לא יכלתי אני רק בת 26 ודואגת לגבי החובות. החשבון שלו בדרך לעיקול. וקשה לי לממן הכל לבד חשמל מים מיסים שכירות וזה... אני לא מרוויחה מספיק כדי לממן הכל לבד.
הוא ביקש שאני אעזוב אותו ולא אוסיף יותר מדי על הראש שלו כי הוא יודע כבר! וקשה לו גם! הוא אמר שזה המזל הנאחס שלו ושאני רואה את זה כבר כי מאז שהתחלנו לצאת כלום לא מצליח לו ולא מסתדר לו.
אבל אני מצידי המשכתי והמשכתי וכבר לא יכלתי אז צעקתי התעצבנתי ירדתי עליו קצת אבל לא בקטע של קללות... כאילו שהוא חסר אחריות שהוא לא עושה כלום בבית שהוא לא גבר מספיק לדאוג לי ולתינוק שלנו שבדרך בע"ה.
אחרי כל העצבים והבכי נתקפתי בכאבים בבטן ובגב שלא נרגעו. בעלי ניסה להרגיע אותי ביקש שאני לא אבכה התחנן אפילו רק בשביל העובר שלנו. נרגעתי והכאבים עברו אבל באמצע הלילה הם חזרו ונזכרתי במריבה שלי עם בעלי ובכיתי.
אולי אני באמת לא אישה טובה מספיק? אולי אני לא מפרגנת מספיק? אולי אני דורשת יותר מדי? אולי זה בא מהמקום שאני באתי ממשפחה שהיה לי ה-כ-ל. ולו לא היה כלום כמעט כלום.
אני מסתכלת עליו בלילה כשהוא ישן ובוכה כמה שאני אוהבת אותו וכמה שלא מגיע לו אותי בכלל.
כבר הכנתי את הדברים שלי כדי לצאת קצת מהבית ולתת לו את השקט. אני לא מבינה אם אני כל כך אוהבת אותו למה אני כזאת? למה?!
ומצד שני כל העצבים והבכי שלי ממש מדאיגים אותי זה יכול לגרום נזק לעובר שלי? כי אני ממש מפחדת מיואשת כבר.
11 תגובות
עמוד 1
ממש עצוב לי לשמוע ומי כמוני יודעת כמה כואב לראות את היקרים שלנו עצובים ! אבל אני די שמחה שצעקת כי לפעמים במצבים כאלה דרוש ניעור וחזרה למציאות זה לא בסדר שכל הנטל נופל עלייך .... מחזקת ותומכת ומקווה שבמהרה הכל יסתדר
קודם כל תרגעי אל תהיה בלחץ ובעצבים זה לא טוב לא לך ולא לעובריקו
יסמין מההתחלה כשקיבלנו את המכתב בסכום קטן יותר אמרתי לו לך תשלם תעשה בתשלומים שלחו לנו גם צ'קים כאלה של הביטוח לאומי לפרוס את זה בתשלומים.
הוא לא הלך וזה נמשך ונמשך עד שזה הגיע לסכום גדול כמו עכשיו. דיברתי איתו ברוגע ביקשתי שיתקשר לרו"ח שיילך אליו משהו.
כלום נמשך נמשך עד שאתמול התפוצצתי כבר.
בכל אופן אני תיכף אקום להמשיך להכין את הדברים שלי והולכת להורים שלי להירגע. גם אמרתי לו שאני דואגת מאוד לעובר שלי כי העצבים והבכי לא עושים לי טוב בכלל ואני נתקפת בכאבים להרבה זמן והם נרגעים רק כשאני מצליחה להירגע ושאני מפחדת שזה יעשה נזק לעובר שלי.
זה ממש יכול לעשות לו נזק??????? כי אני חושבת עכשיו על בעלי ובוכה ובוכה
היי בובה ... קודם כל לנשום עמוק ... להירגע.... הכל יהיה בסדר ! את מדהימה ואתם שניכם שווים אחד את השני .... אין יותר טוב או פחות טוב .
אני מאד מבינה אותך בקטע של לדחוף אותו לעשות דברים למענכם , שידבר עם הרו"ח , שידאג לכם, שלא יגיע לחובות במיוחד לקראת השינוי החדש .... ואת צודקת לחלוטיןןןןןן והוא נשמע אדיש כזה ... שהרו"ח ירדוף אחריו??? ממש לאאאאאא.... וכן צריך לתת לו כאפת התעוררות כזו... אבל הקטע שאולי לא את.. אולי מישהו אחר... אולי אח שלו או אבא או חבר?
אני אגיד לך מה ראש של גבר רואה? ( והוא לא מראה כמובן) אני כישלון . הייתי בשלילה , לא הצלחתי עם העסק, אני לא יכול לדאג לאישתי והתינוק, היא לא מפרגנת לי, עוד מעט אני בחובות , היא אומרת שאני לא גבר ... ואני בטוחה שהוא חושב על זה המון! ככה רואים במשפחה חורגת לדוגמא שהאבא כבר בוכה ומוציא הכל ...אני בטוחה שהריבים בינכם לא עוזרים כי הוא גם ככה חושב על עצמו שהוא לא מוצלח אז עוד אומרים לו שהוא גם לא גבר ...
עכשו תביני - אני לא שופטת אותך בכלללללל אני גם רבה עם בעלי ומטיחה בו האשמות כאלה ואחרות....( כמובן שקל לדבר ולייעץ) ושלפעמים עשיתי ניסוי של לבוא מצד מפרגן - פתאום הוא עשה דברים אחרת
אז הפתרון שלי: או שמישהו אחר ידבר איתו , אל הלב שלו או אל החשבון בנק שלו או שאת תתחילי מגישה אחרת.. גישה שתומכת ועוזרת ומפרגנת ואז אולי תראי שינוי כל שהו בגישה שלו בקשר לעסק ולחובות...
זאת דעתי שיהיה בהצלחה !! וצאי מזה .. תשארי בבית ותיהיו ביחד זה מה שהוא צריך לדעתי
מיכלי... תאמיני שעשיתי הכל ... ברוגע בסבלנות נתתי לו את הזמן דיברתי אליו הסברתי לו
אבל לאחרונה מאז שהתחיל לעבוד בעבודה החדשה הזאת הוא בא הביתה שבוז עייף וגמור ושאני מנסה לדבר איתו... לא עכשיו אל תוסיפי לי על הראש.
עזבי אותי בשקט וכשאני מנסה לשאול מה שלומו איך היה בעבודה הוא שקט רק עונה שהיה יום מעייף וקשה זהו.
אין כבר שום תקשורת בנינו אני מרגישה כל כך לבד ובודדה ובכלל שאני בחודש מתקדם יותר קשה לי. אני מבולבלת, לחוצה, מפוחדת, המחשבות רצות הלחץ גובר ואני מרגישה שכל הזמן הכל מסביבו.
אני יודעת שהאישה היא הגב של הגבר. שבלי האישה הגבר נופל אבל לי כבר אין כוח לנסות להרים אותו לשמח אותו לתת לו הרגשה שהכל יהיה בסדר כי כלום לא בסדר וכלום לא מסתדר.
אני מנסה אבל הוא לא בא לקראתי. ואני ממש ממש חייבת גם את השקט הזה לטובתי ולטובת העובר שלי.
אוקי .... לכן אני אומרת - מישהו אחר עזרה חיצונית
לא - את לא יכולה להיות העמוד שלו כי בהריון את צריכה להיות העמוד של עצמך קודם כל.
יש מישהו שיודע על המצב ?חבר טוב? מישהו שיכול להשפיע?
לא....
אמא שלי יודעת... אבל אני לא אבקש ממנה לדבר עם בעלי
אני לא יודעת עד כמה זה ינחם אותך אבל אנחנו בבעיה דומה עם חוב של 150 אלף לביטוח לאומי, החשבון של בעלי מעוכל, עכשיו עיכלו לי גם את הקיצבת ילדים.. קשה לנו להגיע איתם להסדר כי הם רוצים 4500 אלף בחודש ואנחנו בקושי מצליחים להחזיר אלף, מה אני יגיד לך זה לא פשוט בכלל, מה שאת מתארת גם אני הייתי ככה באותו מצב, אני מתה על בעלי הוא אדם כל כך טוב עוזר ומשקיע ומצד שני בגללו הסתבכנו ככה.. אבל זה כל הקטע באהבה שלא תלויה בדבר, להיות יחד גם בחרא ולא רק בדבש! לאט לאט תשתקמו, זה יהיה קשה, וזה יבוא על חשבון הבית אבל זה מה שאפשר לעשות כרגע, בעלי התחיל לעשות שעות נוספות בעבודה והוא חוזר מאוחר מאוד רק כדי לשלם את החוב שיגמר אולי עוד 20 שנה
כמה שאת אוהבת את בעלך, ההתפרצות שלך הייתה במקום. את "עזר כנגדו" - ואם הוא טועה את צריכה להעמיד אותו במקומו ולהפך.. מקווה שתצאו מהמצב הזה במהירות
רק בגלל שאי בטוחה ב 10000000% שאני יודעת מי אני יודעת שאת כ-ן אישה טובה ומפרגנת והכל כמו שהרבה אחרות היו רוצות להיות!!! ואת עושה הכל בסדר גמוררר! אני אדבר איתך בפייסבוק במידה ואני צודקת לגבי מי את.. אוהבת מלא