סנדלים ליופי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קנו להדס ליום הולדתה סנדלים מתוקיםםםםם מפוקס בייבי...
    עכשיו אני יודעת שזה לא נעליי צעד ראשון ובכלל אני נגד לנעול נעל לילד מוקדם על הצעד הראשון יותר מכך- אני במעון שלי אפילו ממליצה חודש שהילד יילך חודש יחף שיאזן את עצמו שיחוש את הרצפה וכד' ...
    ובכללל הדס עדיין לא הולכת לבד ... רק מסביב לרהיטים

יש טעם לנעול ( נניח כדי שהיא תדע מה זאת נעל ושתיהיה מוכנה לאמיתי) או להחליף למשהו פרקטי יותר? אני נוטה ללהחליף....

11 תגובות
עמוד 1
  • אם זו לא נעל שתנעלי לה כל יום אלא רק בשבתות וכאלה, אז לא נראה לי בעייתי...
    תתחדשו.

• אני בדיוק בדעה שלך לגבי נעליים,

אז הייתי מחליפה, ולמשהו שהוא לא נעל - בגד או משהו כזה
  • הפיזיותרפיסטית של נופר הסבירה לי בזמנו שכל מה שאומרים על נעלי צעד ראשון נכון אבל בהחלט אפשר לשים סנדלים בתנאי שהסוליות גמישות ולא קשיחות מדי, וגם כמובן לא כל יום אלא בסופ"ש, באירועים מיוחדים וכו'.

• גם אני בדעה שלך
    ואני גם חושבת שלא כדאי להשקיע נעליים בפוקס
    אז תחליפי לך למשהו פרקטי שתהנו ממנו!

כולנו הילדים של אבא בשמים
  • אני הייתי שמה להם אותן כשהיינו בחוץ ורציתי לתת להם לעשות כמה צעדים על המדרכה.
    המעליים של פוקס גמישות ונראות נוחות

• נכון הן גמישות מאד . מבד כזה ויש להן סוליה כזו רכה ....
    נלך לפוקס - נראה כמה הן שוות . אם בכלל יש טעם להחליף כי מספיק בגדים יש לי

• הן עולות 40 שקל בלי הנחות.

• פפששש ויקי . סחתיין על הבקיאות חחחחח

• לנועה היו נעלי ספורט של אדידס בגיל חודש חחח
    זה הרי רק ליופי עם את אומרת שהיא עדיין לא הולכת
    וחוץ מזה זה רך אז נזק לא יהיה...
  • איזה כיף לקנות נעלים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה