הפסיק לישון צהריים.. :\ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנותתתתתתתתת חחח אני עומדת לאבד את השפיות!!
    כבר איזה שבועיים ליעד קם כרגיל ב 6, חוזר לישון ב 9 עד 11 ואז.. זהו
8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אני לא ישנתי מגיל שנה צהריים בכלל.
    כל ילד והשגרה שלו.
    אם הוא לא מראה סימני עייפות או היפראקטיביות יתר (שנובעת מעייפות) נראה לי בסדר
    את האמא שלו את יודעת הכי טוב
  • תראי לפי הפורום השכן של השינה... צריך לישון 3 שעות במצטבר בשעות היום
    למשל שעה בבוקר ושעתיים בצהריים
    כמו בסדר יום של הגן פחות או יותר.... שימי אותו בגן תראי איך הכל מסתדר יופי יופי... יישן שם כמו גדול.

אני חושבת שלישון שעתיים בבוקר- זו הבעיה.
    מה עם תעירי אותו אחרי שעה? 45 דקות?
    תנסי את זה לכמה ימים .. תראי אם הוא יישן שעתיים בערך ב 12-1 ....

• תראי שאלתי את השאלה הזו בפורום שינה בזמנו על רז וענו לי שעד גיל 3 ילדים כן צריכים לישון צהרים 

• תודה בנות...
    אוף אין לי מושג למה הוא לא נרדם.. אולי אני באמת אנסה את השיטה שאמרת מיכל להעיר אותו אחרי שעה וחצי ככה ולראות מה קורה אח"כ בצהריים

• לאא אחרי שעה וחצי .... אלא אחרי שעה ..... אני חושבת ששעה וחצי זה גם הרבה

• אני הפסקתי לישון שנ"צ בגיל 1.5. כל ילד "פועל" אחרת. מה זה צריכים?! ואם הוא לא רוצה? תשימי אותו במיטה, שישחק קצת עם עצמו, אולי הוא ירדם.

• אז אני אנסה אחרי שעה.. ואז אשכיב שוב בסביבות 1 בצהריים..
    עכשיו ניסיתי בערך מ 1 עד לא מזמן והוא פשוט מסרבבבב..
    בהתחלה שותה קצת את הסימילאק שלו אח"כ מעיף את הבקבוק.. מביאה לו את המיץ שלו הוא שותה (כל זה בעגלה כמובן.. תוך כדי נדנוד) נמאס לו , מעיף..
    מתחיל לדבר עם עצמו, לאכול לעצמו את הרגליים.. ובאיזשהו שלב זה מתחיל להפוך לבכי ואז אני כבר מתייאשת ומוציאה אותו מהעגלה..
  • בעקרון גם אריאנה ישנה רק פעם אחת ביום מגיל 11 חודשים בערך
    אבל השינה שלה מתחילה טיפה מאוחר יותר ואז זה מסתדר יופי
    נגיד היא מתעוררת ב6-7
    לקראת 11-12 היא מתעייפת
    ואז הולכת לישון שעתיים-שלוש
    ואז א. צהריים
    ואז כבר בעצם עבר יותר מחצי יום...
    אי אפשר לנסות למשוך אותו, שיירדם קצת יותר מאוחר ולא ב-9?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה