צוואר הרחם - הריון תאומים ושתיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר הדר שלום,

אני בשבוע 23 להריון תאומים לאחר ivf ודילול, לפני עשרה ימים אושפזתי בגלל התקצרות הצוואר ל2 ס״מ. (לפני שנתיים עברתי קוניזציה בגלל cin 2-3)

לאחר עשרה ימים של מנוחה מוחלטת בבית החולים נמדד צוואר סגור בין 3.3 ל3.69 ס״מ.

שוחררתי למנוחה בבית ואני נחה כל היום עם הרגליים על כריות.
    השאלות שלי הן כאלו:

1. האם מנוחה מוחלטת היא שכיבה כל היום ורק קימה לשירותים ומקלחת או שאפשר לשבת לאכול בארוחת צהריים וערב?
    2. נאמר לי שצריך לשתות שלושה ליטר מים, הבעיה שבגלל השכיבה המים עולים ועושים צרבות נוראיות, האם גם כשנמצאים במזגן ונחים כל היום בלי לאבד נוזלים נדרש לשתות 3 ליטר או ששניים וחצי גם בסדר?

תודה רבה מראש.  
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

שכיבה כפי שאת מתארת, איננה הכרחית ואף יכולה להיות מסוכנת. אפשר בהחלט להתסתובב בבית, לקום, לאכול ולשבת.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה